GÅR HVER TIL SITT: Siren Henschien og Jan Ove Årsæther skilles etter elleve år sammen.  Foto: Geir Egil Skog
GÅR HVER TIL SITT: Siren Henschien og Jan Ove Årsæther skilles etter elleve år sammen. Foto: Geir Egil SkogVis mer

TV 2-Siren Henschien skilles

TV 2-ekteparet Siren Henschien og Jan Ove Årsæther skiller lag etter et over elleve år langt ekteskap.

SEOGHØR.NO: TV 2-profil Siren Henschien (45) og ektemannen Jan Ove Årsæther (44) har vært gift i over elleve år, men går nå hver til sitt. 

- Jan Ove Årsæther kjøpte seg rekkehus i vår og tok ut separasjon, sier Siren Henschien i en kommentar til bruddet.

Siren startet TV 2-karrieren som sportsanker og var ansatt i kanalen fra 18. mai 1992, nesten fire måneder før TV 2 kom på luften.

De siste årene har hun ledet «Lørdagsmagasinet» på TV 2.

Saken fortsetter nedenfor.

BEKREFTET BRUDDET: - Jan Ove Årsæther kjøpte seg rekkehus i vår og tok ut separasjon, sier Siren som en kommentar til bruddet.  Foto: Se og Hør
BEKREFTET BRUDDET: - Jan Ove Årsæther kjøpte seg rekkehus i vår og tok ut separasjon, sier Siren som en kommentar til bruddet. Foto: Se og Hør Vis mer

Jan Ove Årsæther kom til reporterjobb i Nyhetene på TV 2 fra journalistjobb i Dagens Næringsliv i august i 2000. Etter det skjedde ting raskt, både på jobb og privat.

- Det gikk bare noen uker fra jeg traff Siren til vi var et par. I april 2004 kom jeg med flyttelasset mitt til Bergen, og nyttårsaften samme år giftet vi oss i Grieghallen, fortalte Jan Ove til Se og Hør den gang.

De har tre barn sammen. Fra før hadde Siren tre barn fra et tidligere forhold.

Se og Hør kjenner til at Jan Ove, i dag redaktør i TV 2, har flyttet inn i et hus like ved huset paret har delt på Eidsvågneset i Bergen.

LES OGSÅ: - Jeg har fått det meste av diagnoser