PÅ NATTLIG OPPDRAG: Brenna og hans reportasjeteam skulle dokumentere gatevolden i Oslo da de selv ble en del av den. Foto: SCANPIX/Illustrasjonsbilde
PÅ NATTLIG OPPDRAG: Brenna og hans reportasjeteam skulle dokumentere gatevolden i Oslo da de selv ble en del av den. Foto: SCANPIX/IllustrasjonsbildeVis mer

TV 2-reporter skallet til restaurantsjef

Var ute for å dokumentere gatevolden.

SEHER.NO: Restaurantsjef Bjørn Vidar Ringsbye (31) ble natt til søndag skallet ned av TV 2s reporter og krimekspert Johnny Brenna (44), som var ute med et reportasjeteam for å dokumentere gatevolden.

Ifølge VG fant hendelsen sted utenfor Ringbyes utested Ryes på Grünerløkka i 03-tiden, da Brenna og hans team ikke fikk filme som de ønsket på fortauet utenfor serveringsstedet.

- Vi ble angrepet av denne personen fordi vi filmet et opptrinn der dørvaktene tok hånd om en rabiat gjest. Min fotograf fikk seg en seiltur på asfalten. Jeg selv opplevde at denne mannen gikk i strupen på meg. I tumultene som oppstod kom jeg til å skalle til ham. Men ikke hardt, forteller Brenna til avisen, og legger til at det må være en menneskerett å forsvare seg.

Restaurantsjef Ringbye opplevde imidlertid situasjonen helt annerledes enn det Brenna gjorde.

- Jeg reagerte på at TV-teamet nærgående filmet gjesten som hadde slått seg vrang. Både dørvaktene og jeg opplevde at gjesten ble enda villere da han fikk TV-kameraene mot seg. Derfor forsøkte jeg å skyve Brenna unna. Da fikk jeg en springskalle fra TV 2-reporteren rett i nesen, sier Ringsbye.

Ringsbye forteller videre at det svartnet for ham i sekundene etter sammenstøtet. Brenna skal deretter ha tatt kvelertak på restauranteieren - noe som bekreftes av dørvakten på stedet. TV 2-reporteren hevder på sin side at det var Ringsbye som tok kvelertak på ham.

Ringsbye hadde fri da tumultene oppstod, og hadde tatt et par øl i baren. Da en gjest gikk løs på inventaret på toalettet, ble han imidlertid tilkalt av en dørvakt for å bistå i håndteringen av ham.

Han hevder likevel at skallingen fra Brenna var den eneste volden som fant sted rundt Ryes natt til søndag. I dag vil han anmelde den tidligere politispaneren til politiet.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Robinson-kjendis angrepet av butikkansatt