Dorthe Skappel

TV 2-programlederen avslører operasjon

Dorthe Skappel deler bilde etter operasjonen.

OPERERT: Dorthe Skappel kunne tirsdag fortelle at hun nylig har blitt operert. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
OPERERT: Dorthe Skappel kunne tirsdag fortelle at hun nylig har blitt operert. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ettermiddag deler «God kveld Norge»-programleder Dorthe Skappel (57) et bilde av seg selv på Instagram hvor hun skriver at hun er nyoperert.

På bildet ser man tydelig at programlederen har flere bandasjer på magen, men det skrives ingenting om hva slags operasjon Skappel har vært gjennom.

Overfor Se og Hør forteller Skappel at hun i lengre tid har hatt store magesmerter uten å vite hvorfor.

View this post on Instagram

Ny operert😷

A post shared by Dorthe Skappel (@dortheskappel) on

- Det har gjort meg både urolig og redd, sier hun, og fortsetter:

- Mandag denne uka ble jeg endelig operert. Nå krysser jeg fingrene for at jeg rekker «God kveld Norge»-innspillingen på fredag.

Gir seg ikke

Og at programlederen håper hun får ta del i den kommende innspillingen, er nok ikke så overraskende. Helt siden 1997 har hun ledet« God kveld Norge» på TV 2, og gjennom årenes lange løp har hun tatt for seg utallige historier involverende norske kjendiser og og mediepersonligheter.

- Det er jo helt fantastisk at jeg har fått lov til å holde på så lenge, så jeg er bare evig takknemlig, fortalte Skappel i Se og Hør i 2017.

Hun var 34 år da det populære kjendisprogrammet startet opp, og mange husker kanskje hennes lekre kjoler, myke stemme og gode fortellerevne.

For mange er hun et fast innslag på lørdagskvelden, men Skappel mener selv at det er teamet bak som står for suksessen.

- Det er veldig stas at det har gått så bra. I bunn og grunn er jeg bare en gallionsfigur for de flinke folka bak. Jeg er helt sikker på at det er takket være alle menneskene som de siste 20 åra har gjort sitt ytterste for at programmet skal holde koken, som vi kan takke for dette, forklarte programlederen.

Da Se og Hør møtte henne sommeren 2017, la hun ikke skjul på at det ikke er en selvfølge at hun har jobben.

- Det er helt umulig å si hvor lenge programmet holder med meg i førersetet. Jeg tar et år av gangen, så får vi se. Det har nesten begynt å gå litt sport i å holde ut, så nå blir det spennende å se hvor lenge jeg får bli, fortalte hun, og fortsatte:

- Jeg har funnet ut at jeg ikke gir meg før TV 2 ber meg om det. Jeg er så fornøyd med det jeg holder på med. Parallelt med dette driver jeg jo også et selskap med mannen og døtrene mine, som jeg brenner intenst for.

Pressesjef i TV 2, Jan Petter Dahl, forteller til Se og Hør at Skappel aldri har vært borte fra en eneste sending på snart 23 år.

- Hun har ledet programmet med gedigen blåveis og nakkeskade etter fallet i Isdans, blitt hentet til studio i ambulanse etter en akeulykke, og trillet inn på sending i rullestol og sminket liggende. Denne gangen er vi usikre på om hun rekker å bli frisk nok til sendingen som er tilgjengelig på TV 2 Sumo allerede fredag kveld klokken 21.00. Vi krysser fingrene og ønsker Dorthe riktig god bedring, sier han.

LES OGSÅ: Tilbake på skjermen etter skrekkskaden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer