SAVNER: Christian Paasche er mye borte fra familien når han jobber som kommentator i TV 2.  Foto: Andreas Fadum
SAVNER: Christian Paasche er mye borte fra familien når han jobber som kommentator i TV 2. Foto: Andreas FadumVis mer

TV 2-profilen sliter med hjemlengsel

- Det er ikke alltid jeg takler det, sier Christian Paashe om savnet av barna.

SEOGHØR.NO: I en årrekke har TV 2-profilene Christian Paasche (46) og Johan Kaggestad (72) kommentert sykkelrittet Tour de France

I de kommende ukene skal makkerne også kommentere landeveissykkel under sommer-OL i Rio.

Tidligere i år var Paasche Gullruten-nominert som beste mannlige programleder. Men slikt kommer sjeldent uten å ofre noe.

Til Seoghør.no innrømmer Paasche at savnet av barna er utrolig vanskelig. 

- Det er ikke alltid jeg takler det like greit. Det er vanskelig når jeg for eksempel lander i Paris, også ringer ungene og spør når du kommer hjem. Og når jeg da vet at du skal være borte i seks uker til, så svir det veldig, sier han. 

Han har døtrene Ingrid og (9) Maia (7) med samboer Jorunn Berdal. 

Saken fortsetter nedenfor.

- Ser på Christian at det er krevende

Kollega og venn, Johan Kaggestadsier også til Seoghør.no at det er lett å se på Paasche at han til tider har det vanskelig.

- Det er Christian som har små barn, så han føler nok mer på det. Jeg ser det på Christian, at det er krevende. Vi sitter og humper rundt i Frankrike, også er det ikke noe luksus vi har. Så har man jo dårlig samvittighet hele tiden, bekrefter han.

46-åringen prøver stadig å holde kontakt med familien hjemme, men innrømmer at det av og til kan gjøre det vanskeligere.

Saken fortsetter nedenfor.

RADARPAR: TV 2s populære sykkelkommentatorer Johan Kaggestad og Christian Paasche har vært sammen i livestudio et mangesifret antall timer. Foto: Andreas Fadum
RADARPAR: TV 2s populære sykkelkommentatorer Johan Kaggestad og Christian Paasche har vært sammen i livestudio et mangesifret antall timer. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Det er vanskelig å snakke med de på Skype og sånn fordi da får jeg ekstra hjemlengsel. Særlig hvis de ringer og ikke har det bra. Du er egentlig gira på å ha en positiv samtale, også hører du at det er dårlig stemning hjemme. Det er ikke så lett for min samboer med to jenter som kanskje krangler eller lignende. Da er det ofte sånn at man skulle ønske man ikke hadde ringt, sier han. 

Heldigvis skal familien snart nyte litt kvalitetstid sammen. 

- Jeg har røket på en tur til Dubai til høsten da, så man må gjøre noe for å gjøre det godt igjen, sier han. 

LES OGSÅ: Kylie (48) viste frem forloveden (28)