Thea Olsen:

TV 2-profilen blir mamma for andre gang

- Det føles fantastisk å være gravid igjen.

GRAVID: I oktober venter Thea Olsen (30) og ektemannen Kristoffer Runninghaugen sitt andre barn. Paret fikk datteren Filippa i 2015. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
GRAVID: I oktober venter Thea Olsen (30) og ektemannen Kristoffer Runninghaugen sitt andre barn. Paret fikk datteren Filippa i 2015. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer

(Seoghør.no): I 2015 ble TV2-ansiktet Thea Olsen (30) mamma for første gang, da datteren Filippa kom til verden.

Hun delte selv et bilde av det nyfødte barnet på sin Facebook-profil med teksten «Når to blir til tre <3 Filippa <3».

- Lille Filippa kom til verden for to uker siden, og vi nyter hvert sekund med henne. Hun er en nydelig jente, skrev hun i en melding til Dagbladet.

Nå avslører programlederen at barn nummer to er på vei - en gutt.

- Spente

Hun bekrefter selv den glade nyheten til VG.

– Ja, det stemmer at jeg er gravid. Vi venter en liten gutt i oktober, sier hun og legger til:

- Det føles fantastisk å være gravid igjen, og jeg er veldig spent på hva vi har i vente, kanskje spesielt siden det er en gutt denne gangen.

Hun forteller videre til avisen at navnet foreløpig ikke er bestemt.

Giftet seg

Thea Olsen giftet seg med Kristoffer Runningshaugen i Asker kirke i 2014. Paret sto for et romantisk sommerbryllup, og Thea strålte i en elegant brudekjole med stort skjørt.

Forlovelsen med politikjæresten ble kjent året før.

Thea Olsen er kjent som sportsjournalist og programleder i TV 2, og har blant annet vært programleder for «Best av de beste».

TV-ANSIKT: Thea Olsen intervjuer snowboardkjører Silje Norendal (i midten) i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
TV-ANSIKT: Thea Olsen intervjuer snowboardkjører Silje Norendal (i midten) i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

I fjor høst bestemte hun seg for å bytte jobb i TV 2 for å tilbringe mer tid sammen med familien. Dermed byttet hun over til kanelens markedsavdeling, slik at hun kunne slippe pendlingen til Bergen.

- Da jeg fikk barn ble livet snudd på hodet, og jeg ble ulykkelig av å tenke på at jeg skulle være borte fra henne en uke av og en uke på, sa hun i et intervju med «God Kveld Norge».

Mistet faren

30-åringen er datter av NRK-veteranen Knut Olsen, som døde av kreft i januar 2011. Faren, som bare ble 57 år gammel, var blant annet kjent for programmene «Standpunkt» og «Brød og sirkus».

Hun har tidligere snakket åpent om den store sorgen, blant annet i et intervju med Dagbladet.

Profilert far: Programleder Knut Olsen under et av mange debattprogram. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix
Profilert far: Programleder Knut Olsen under et av mange debattprogram. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix Vis mer

- Det har vært et tøft år, det vanskeligste jeg noen gang har hatt. Det har vært mange tunge stunder, men også mange gode. Det har vært fint fokusere på jobben, fortalte hun.

Thea har valgt samme yrkesvei som sin far, som naturligvis var hennes store forbilde.

- Ofte når jeg leser headlines, tenker jeg på pappa. De korte nyhetsmeldingene minner om måten han snakket til oss på. Han var så konkret, engasjert og full av kjærlighet, sa hun blant annet i det åpenhjertige intervjuet.

LES OGSÅ: Lene Alexandra har fått ny kjæreste