Aslak Eriksrud:

TV 2-profil skadet i skiløypa

- Jeg datt og var nedi med kneet og høyrehånda.

UFLAKS: TV 2-kommentatoren Aslak Eriksrud slo seg i skiløypa i Oslo-marka for noen helger siden. Foto: Mathea Ridar Eriksrud
UFLAKS: TV 2-kommentatoren Aslak Eriksrud slo seg i skiløypa i Oslo-marka for noen helger siden. Foto: Mathea Ridar Eriksrud Vis mer
Publisert

Skiløypene rundt om i Oslo har blitt svært populære de siste ukene, og svært mange har brukt helgene til å ta seg en skitur på de gode forholdene.

Noen steder kan løypene i marka imidlertid være harde og isete, skriver Aftenposten. Skifolket må derfor ta det forsiktig i nedoverbakkene - hvis ikke kan det gå galt.

TV 2-profilen Aslak Eriksrud (47) er blant dem som har skadet seg i skiløypa.

- For to uker siden var jeg på vei ned fra Lilloseter med sjuåringen vår, Even, foran i løypa. Jeg datt og var nedi med kneet og høyrehånda, men kom meg raskt opp igjen for å følge med på utforkjøringen hans, sier Eriksrud til Aftenposten.

Han trosset likevel smertene i tommelen og våget seg ut i skiløypa igjen helga etter.

En tur på legevakten viste imidlertid to brudd i tommelen og en avrevet sene.

- Det ble gips, og til uka skal jeg opereres, sier TV 2s politiske kommentator til avisa.

Skiforeningen ber nå folk vise hensyn og ta det med ro når de går på ski.

VANT PRIS: Det som i utgangspunktet startet som var en vanlig skitur, skulle vise seg å få mye oppmerksomhet i etterkant. Reporter: Jeanette N. Vik. Video: Privat Vis mer

Eriksrud er imidlertid ikke den eneste som har slått seg i skiløypene rundt om i Oslo den siste tida. Ifølge Aftenposten er det flere som har fått diverse brudd i marka de siste ukene.

Eriksrud er en skiglad type - men er nok mest kjent for sitt arbeid i TV 2. 47-åringen har jobbet for kanalen i en årrekke, først som reporter i nyhetene, og de siste åra som politisk kommentator. Særlig har han vært mye å si forbindelse med TV 2s valgsendinger.

LES OGSÅ: - Hver dag er et mareritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer