TV 2-profil har blitt pappa

Jens Christan Nørve og kjæresten hastet til USA for å overvære datterens fødsel før grensene stengte. Lørdag ble de foreldre.

FIKK DATTER: «Åsted Norge»-programleder Jens Christan Nørve ble far på lørdag. Foto: Siv Johanne Seglem
FIKK DATTER: «Åsted Norge»-programleder Jens Christan Nørve ble far på lørdag. Foto: Siv Johanne Seglem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember i fjor kunne den populære TV 2-programlederen Jens Christian Nørve (42) og kjæresten Tommy Børresen (34) dele den hyggelige nyheten om at de venter sitt første barn sammen.

Paret har benyttet seg av surrogati i USA, men da datterens fødsel nærmet seg begynte samtidig coronaviruset å spre seg. Det førte til at Nørve og Børresen måtte kaste seg på et fly til USA før innreiseforbudet trådte i kraft.

- Evig takknemlige

«Åsted Norge»-programlederen rakk heldigvis å komme seg inn i landet, i det han selv beskrev som en kamp mot klokka. Lørdag kunne paret ønske datteren sin velkommen til verden, avslører han selv på Instagram.

TV 2 var først til å omtale nyheten.

- Hils på Sonja Olava! Hun hadde dårlig tid og ville ut. Lørdag så jenta vår verden for aller første gang. Hun kom ut med et stort skrik og en vanvittig matlyst, skriver 42-åringen

Videre forteller han at datteren veide 3495 gram og er «helt perfekt».

- Vi er lykkelig tussete og mangler ord. Vi er evig takknemlige overfor kvinnen som har gjort dette mulig for oss. Det står bra til med oss alle, og jeg håper vi klarer å komme oss raskt og trygt hjem til Norge. Verden føles utrygg, men Sonja gir oss håp, skriver han videre.

KJEMPEVANSKELIG: Det er duket for siste episode av «Jan Thomas søker drømmeprinsen», og nå har Jan Thomas endelig bestemt seg for hvem han vil satse på Vis mer

Vet ikke når de kan reise hjem

Til Se og Hør forteller den rykende ferske pappaen at de er ubeskrivelig glade, og ikke får nok av synet av den lille datteren. Dagene går med til å spise, sove og å skifte bleier, skriver han i en tekstmelding.

- Dette er det største jeg har opplevd, forteller han.

På grunn av reiserestriksjoner vet den lille familien ikke når de får reise hjem igjen til Norge.

- Nå ønsker vi bare å komme oss raskt og trygt hjem til Norge. Vi må få et amerikansk pass til jenta, men mange offentlige kontorer er stengt her i Wisconsin, så det kan ta litt ekstra tid. Men jeg håper vi er hjemme i løpet av tre uker, skriver han.

Gledet seg stort

Da det ble kjent at Nørve og Børresen ventet barn, fortalte førstnevnte til Se og Hør at han knapt hadde ord.

- Vi er bare ubeskrivelig lykkelige, og går nå bare og teller dager til vi får hilse på den lille jenta, jubler han, og legger til at det ikke er tvil om at jenta kommer til å bli sjefen i huset, sa han da.

Nørve og Børresen møttes gjennom en felles bekjent i 2015. Førstnevnte var tidligere gift med kollegaen Geir Håkonsund (37), men i 2016 gikk de hver til sitt etter ti års ekteskap.

Jens Christian Nørve har jobbet i TV 2 i to tiår og er kanskje best kjent som programleder i «Åsted Norge» - som har gått på skjermen siden 2016. Der får tv-seerne hver uke et innblikk i politiets arbeid, og man får følge jakten på landets ettersøkte.

LES OGSÅ: - Mitt bidrag til fellesskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer