TV 2 plantet villspor

I alle sesongene av "Farmen" har vinnernavnet lekket ut. TV 2 kamuflerer seg ved å legge ut villspor.

JEG VANT, JEG VANT!: Ryktene har gått varmt om hvem som stikker av med seieren i årets "Farmen" finale etter at Wikipedia har lekket ut navn.. Foto: Erlend Berge, TV 2, Anders Mar
JEG VANT, JEG VANT!: Ryktene har gått varmt om hvem som stikker av med seieren i årets "Farmen" finale etter at Wikipedia har lekket ut navn.. Foto: Erlend Berge, TV 2, Anders Mar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Full forvirring:


SEHER.NO: - TV 2 fraktet utkonkurrerte deltagere tilbake til "Farmen" for å forvirre lokalbefolkningen!


Dette sier Bjørn Tore Bekkeli som vant "Farmen" i 2003. Hans navn lekket ut allerede da serien begynte å gå på TV.


I går skrev Seher.no at nettstedet Wikipedia utropte årets "Farmen" vinner lenge før finalen blir sendt på TV.


Slike lekkasjer er et problem for realityprogrammer som er spilt inn på forhånd, selv om vinnerne gjør alt for å holde på hemmeligheten.


 - Jeg skiftet klær og barberte meg for å ikke vekke oppsikt, men noen så meg handle mye klær like etter innspillingen og dermed konkluderte med at jeg hadde vunnet masse penger, forteller Bekkeli til avisen Fædrelandsvennen.


Flere tidligere "Farmen" deltagere forteller at lokalbefolkningen flokket seg i åssidene rundt gården med kikkert for å få med seg tvekampene. Bekkeli mener alikevel det er finalefestene som er den største risikoen:


 - TV 2 burde ha lært til nå at de ikke må holde slike fester før serien er ferdig på tv. Produksjonsmessig er det den største blunderen, hevder Bekkeli.


Hvis du fortsatt lurer på hvem som blir årets "Farmen" vinner, se finalen på TV2.


 


 


 


 


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer