TV 2 nekter å droppe «Jakten»

Kanalens bonderomantikk med tidenes seersvikt.

GIR IKKE OPP: - Vi kommer helt sikkert til å komme tilbake med flere runder av «Jakten på kjærligheten». Men om det skjer neste høst, det kan jeg ikke si noe om nå, mener kanaldirektør i TV 2, Nils Ketil Andresen. Foto: TV 2
GIR IKKE OPP: - Vi kommer helt sikkert til å komme tilbake med flere runder av «Jakten på kjærligheten». Men om det skjer neste høst, det kan jeg ikke si noe om nå, mener kanaldirektør i TV 2, Nils Ketil Andresen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Jakten på kjærligheten» har aldri hatt færre seere. Og for første gang ender det med at alle bøndene er like single ved programmets slutt som de var til å begynne med. Men det skremmer ikke TV 2, skriver VG.

- Jeg synes alt som har skjedd i år bare øker spenningen, sier kanaldirektør i TV 2, Nils Ketil Andresen, til avisen.

Andresen synes derfor det heller ikke er noen vits å droppe det vanligvis svært så romantiske programmet.

- Vi kommer helt sikkert til å komme tilbake med flere runder av «Jakten på kjærligheten». Men om det skjer neste høst, det kan jeg ikke si noe om nå, mener han.

Ifølge VG har 589.000 seere fulgt «Jakten» i snitt denne høsten. Det er en nedgang på 20,6 prosent fra i fjor, da 742.000 fulgte serien. Det foreløpige «toppåret» var i 2008, da 926.000 seere fulgte programmet.

TV- og radiosjef Thomas Norman i MEC, som er Norges største mediebyrågruppe, mener sviktende seertall kan bety slutten for «Jakten på kjærligheten».

- I hvert fall i sin nåværende form. Historisk sett så er det en av de lengstlevende produksjonene, men de har ikke lykkes i å fornye seg i år. Dessuten har det definitivt vært altfor lite kjærlighet denne sesongen, sier Norman, som også mener at Marthe Sveberg Bjørstad ikke har den samme «dragningen» som fjorårets programleder, Katrine Moholt.

Mandag uttalte TV 2 til Seher.no at de ikke synes programmet har mistet sin troverdighet etter at ingen fant kjærligheten.


- Nei, det føler vi ikke at den har. Det er dette det handler om, sa presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten» i TV 2, Katrine Wergeland, til Seher.no.

- Vi har ingen formel for å sikre at deltagere finner kjærligheten. Vi følger mennesker med følelser. Noen ganger ender det opp i flere par, andre ganger blir det færre. Det viser bare hvordan virkeligheten er, sa Wergeland.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Roar kuttet meg helt ut etter siste opptak   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer