TV 2 med «Skal vi danse»-tabbe

- Det er veldig sjelden at noe slikt skjer, mener kanalen.

AVSLØRER IKKE LISTEN: Øyvind Fjeldheim har ingen planer om å avsløre årets «Skal vi danse»-stjerner i mandagens «Sommertid», selv om det kan ha virket sånn i promoen som har gått denne helgen. Foto: TV 2
AVSLØRER IKKE LISTEN: Øyvind Fjeldheim har ingen planer om å avsløre årets «Skal vi danse»-stjerner i mandagens «Sommertid», selv om det kan ha virket sånn i promoen som har gått denne helgen. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Årets «Skal vi danse» nærmer seg med stormskritt, og denne uka skal TV 2 presentere alle kjendisdanserne i 2010-versjonen av det suksessfulle programmet.

Mange av kanalens seere tror kanskje at de allerede mandag kveld får svaret på hvem som i år skal svinge seg på parketten. Det skjer ikke.

I promoen av Øyvind Fjeldheim-programmet «Sommertid» kom det  i helgen fram at man i mandagens program vil få sjansen til å bli bedre kjent med bøndene i årets «Jakten på kjærligheten», i tillegg til at man vil få vite navnene på dem som skal delta i «Skal vi danse».
 
Dette er derimot bare en tabbe fra TV 2-hold, opplyser kanalen til Seher.no. Dansedeltagerne skal nemlig presenteres framfor et samlet pressekorps i TV 2-huset i Oslo onsdag ettermiddag.

- Dette er en misforståelse som har skjedd internt, sier presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, til Seher.no.

Promoen med «Skal vi danse»-feilen begynte å gå allerede lørdag, men ble tatt av skjermen mandag morgen klokka 10. Nå benytter Berge sjansen til å beklage overfor seere som har planlagt å benke seg foran TV-apparatet for å få svaret på hvem som blir å se på parketten utover høsten.

- Det er bare å beklage, vi er ikke feilfrie vi heller. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Svaret kommer førstkommende onsdag klokka 14, forteller hun.

- Hva er det som har skjedd her?

- Det er veldig sjelden at noe slikt skjer, men som sagt: Vi er ikke feilfrie. Det var aldri planlagt at kjendis-danserne skulle presenteres i mandagens «Sommertid», men i onsdagens. Mest sannsynlig skyldes det en misforståelse i forhold til dato, forteller hun.

Det har lenge vært spekulert i hvem som skal danse på TV 2 i høst, og ifølge Se og Hør er Vibeke Klemetsen, Aylar Lie og Cato Zahl-Pedersen blant dem som skal delta.

«Sommertid» ser du på TV 2 mandag klokka 20.00. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Her er årets «Jakten»-bønder!