TV 2-kjendisen venter barn igjen

Pia Lykke bekrefter at hun venter barn.

BLIR MAMMA IGJEN: Programleder og skuespilelr Pia Lykke venter barn nummer to i januar. Det sier hun til Se og Hør. Her er hun avbildet i Oslo høsten 2009, da «Skal vi danse»-parene ble lansert.  Foto: Stella Pictures
BLIR MAMMA IGJEN: Programleder og skuespilelr Pia Lykke venter barn nummer to i januar. Det sier hun til Se og Hør. Her er hun avbildet i Oslo høsten 2009, da «Skal vi danse»-parene ble lansert. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den siste tiden har graviditets- og fødselsmeldingene strømmet inn fra en rekke kjendiser, både norske og internasjonale.    

Det siste tilskuddet blant gravide kjendiser er den norske programlederen og skuespilleren Pia Lykke (36). Dermed havner det sjarmerende TV-fjeset i samme selskap som Gro Hammerseng, Hilary Duff og January Jones.

- Det stemmer at jeg er gravid, og termin er i januar, bekrefter Lykke overfor Se og Hør.

Den tidligere «Skal vi danse»-programlederen og samboeren Bård Ljones Fjulsrud (36) har fra før av datteren Senja (1 1/2).

- Vi gleder oss veldig til å bli foreldre igjen, sier hun til Se og Hør.

Pia Lykke vet imidlertid ennå ikke om lille Senja kommer til å bli storesøster til en jente eller en gutt, forteller hun videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fram sønnen for første gang   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer