TV 2-kjendis tatt for råkjøring på E6

Skal ha kjørt i 140 km/t uten førerkort.

STOPPET PÅ E6: En norsk TV-profil ble torsdag 26. juli stoppet på E6 syd for Moss etter å ha kjørt i 140 km/t uten førerkort. (Bilen på på bildet har ingenting med saken å gjøre). Foto: NTB scanpix
STOPPET PÅ E6: En norsk TV-profil ble torsdag 26. juli stoppet på E6 syd for Moss etter å ha kjørt i 140 km/t uten førerkort. (Bilen på på bildet har ingenting med saken å gjøre). Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En profilert TV 2-kjendis fikk torsdag 26. juli et ublidt møte med politiet, da han ble stoppet på E6 sør for Moss, for å ha kjørt for fort.

Mannen i 30-årene kjørte ifølge Østfold-politiet i vel 140 km/t i sin sportsbil, før han ble stoppet. I tillegg skal han ikke ha hatt gyldig førerkort.

Til Seoghør.no sier TV-profilen - som blant annet har vært med i en realityserie på TV 2 - at han stiller seg uforstående til politiets reaksjon, og heller vil møte i retten enn å godta en eventuell bot.

- Jeg har ikke fått noen bot ennå, men kommer ikke til å godta den hvis jeg får det. Jeg fulgte bare trafikken. Det med førerkortet er en misforståelse fra politiets side.

- Jeg har gyldig førerkort, men hadde det ikke i bilen, da jeg ble stoppet. Utover det har jeg ingen kommentar.

Politiadvokat Jon Granrud i Østfold politidistrikt sier til Seoghør.no at han ikke kjenner til den aktuelle saken, men sier på generelt grunnlag at en eventuell bot ofte kan ligge mellom 10 000 og 14 000 kroner.

Dersom føreren blir funnet skyldig i å ha kjørt uten gyldig førerkort, kan straffen ofte være en sperrefrist på seks måneder.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Paradise-deltager påkjørt av postbudet

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer