<strong>IKKE BARN ENNÅ:</strong> - Hun drikker alkohol i dag, så det er ingen fare med det, sier Thomas Leikvoll på spørsmål om han nå ønsker seg barn med sin nye samboer. Foto: Bjørn Erik Larsen/TV2
IKKE BARN ENNÅ: - Hun drikker alkohol i dag, så det er ingen fare med det, sier Thomas Leikvoll på spørsmål om han nå ønsker seg barn med sin nye samboer. Foto: Bjørn Erik Larsen/TV2 Vis mer

TV 2-kjendis flyttet sammen med kjæresten

- Vi får se hva som skjer fremover, sier Thomas Leikvoll.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I januar ble det kjent at TV 2-programleder Thomas Leikvoll (41) har funnet lykken med Inga Reppe (28) fra Røros. Nå har de to blitt samboere. Inga har nemlig flyttet inn i Leikvolls leilighet på idylliske Nesodden utenfor Oslo, skriver Her og Nå.

På spørsmål om giftermål og babyplaner, er Leikvoll derimot kontant i sitt svar.

- Hun drikker alkohol i dag, så det er ingen fare med det, sier 41-åringen, som derimot virker å være noe mer åpen for en eventuell forlovelse.

- Vi har vært samboere i bare to måneder, så vi får se hva som skjer fremover.

Thomas Leikvoll har to barn fra et tidligere forhold, og har tidligere også vært kjæreste med programlederkollega Line Victoria Husby (27).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV 2-kjendis fant lykken på ny  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer