TV 2-kjendis fant lykken på ny

- Hun er en fantastisk jente, sier Thomas Leikvoll.

FORELSKET: - Ei utrolig perfekt jente om man kan overse at hun er Rosenborg-fan, sier Thomas Leikvoll om sin nye kjæreste. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: - Ei utrolig perfekt jente om man kan overse at hun er Rosenborg-fan, sier Thomas Leikvoll om sin nye kjæreste. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: «La oss bare ta det med en gang: Jeg søker ikke kjæreste. Og om jeg så gjorde, ville jeg ikke gjort det på en blogg. ferdig snakket!», skrev TV 2-programleder Thomas Leikvoll (40) på bloggen sin i mars. 

Det var den gang. Nå har nemlig 40-åringen, som tidligere har vært sammen med TVNorge-programleder Line Victoria Husby (27), funnet lykken med Inga Reppe (28) fra Røros, skriver Her og Nå.

- Hun er en fantastisk jente som av mange ukjente årsaker synes at jeg er såpass flott at hun vil være kjæreste med meg! Ei utrolig perfekt jente om man kan overse at hun er Rosenborg-fan, sier Leikvoll til ukebladet.

De to har kjent til hverandre i over tre år, men møttes først for to måneder siden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Thomas Leikvoll i dramatisk bilbrann