TV 2-kjendis dømt for hærverk i fylla

Nektet for forholdene i retten, men ble ikke trodd. Nå må mannen i 30-årene punge ut.

DØMT: Den profilerte mannen i 30-årene er dømt til å betale totalt 10.800 kroner for å ha utført hærverk. I tillegg måtte han betale saksomkostninger på 3000 kroner. Foto: NTB Scanpix
DØMT: Den profilerte mannen i 30-årene er dømt til å betale totalt 10.800 kroner for å ha utført hærverk. I tillegg måtte han betale saksomkostninger på 3000 kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For kort tid siden kunne Seoghør.no fortelle at en TV 2-kjendis var tiltalt for hærverk begått på fylla en sommernatt i fjor.

Nå er den profilerte mannen i 30-årene dømt for å ha forstyrret den alminnelige fred og orden og ødelagt en gjenstand som tilhører en annen.

Ifølge dommen var TV-profilen og en kamerat tiltalt for å ha veltet søppelbøtter, ødelagt keramikkrukker og tilgriset to biler med jord. Forholdet skjedde på Oslos vestkant.

Mannen i 30-årene nektet for forholdene og la i retten ned påstand om full frifinnelse eller at han ble ansett på mildeste måte.


I dommen går det fram at politiet hadde hentet inn vitneobservasjoner og en video av det utførte hærverket. De var ikke i tvil om at en av gjerningsmennene var TV 2-kjendisen.

Ifølge dommen pågrep politiet mannen og kameraten og fraktet dem til fyllearresten fordi de var sterkt påvirket av alkohol.

Kameraten vedtok boten han fikk, mens TV-profilen nektet å betale de 9000 kronene.

Han måtte dermed møte i retten og ble nylig dømt for forholdene som beskrevet i tiltalen. Han må dermed punge ut med 10.800 kroner i tillegg til saksomkostninger på 3000 kroner.

Totalt er boten altså på 13.800 kroner – subsidiært fengsel i 22 dager dersom han ikke kan gjøre opp for seg.


Domfelte har ikke svart på noen av Seoghør.nos henvendelser i denne sakens anledning. Da vi kontaktet ham vedrørende tiltalen, før rettssaken, ønsket han ikke å gi noen kommentar.

Kjendisen har blant annet profilert seg gjennom en realityserie på TV 2, men også på andre måter både i inn- og utland.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer