TV 2-kjendis blir pappa

Lykken smiler til tidligere «Skal vi danse»-vinner, Carsten Skjelbreid.

VENTER BARN: Carsten Skjelbreid og Tonje Wøllo gifter seg i august. Fire måneder senere blir de foreldre. Foto: Scanpix
VENTER BARN: Carsten Skjelbreid og Tonje Wøllo gifter seg i august. Fire måneder senere blir de foreldre. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV 2-kjendis og «Skal vi danse»-vinner i 2009 Carsten Skjelbreid (39), som til høsten er aktuell med programmet «Ønskedrømmen», skal bli pappa. Det melder Se og Hør Weekend fredag.

Skjelbreid prøver seg for tiden som underholdningsprogramleder og har derfor permisjon fra jobben i TV 2 Sporten. I august gifter han seg med sin kjære, Tonje Wøllo (36). Fire måneder senere kommer barnet, ifølge ukebladet.

TV 2-medarbeideren har tidligere ikke lagt skjul på at han ser fram til den dagen han blir pappa.

- Det er klart jeg i fremtiden vil ha barn. Alle vil vel det? Dessuten er jeg veldig glad i barn, men det er mye som skal klaffe. Vi får se hva tiden bringer, uttalte Skjelbreid til Se og Hør i 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avviser at han skal lede Skal vi danse  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer