<strong>HEMMELIGHETSFULL:</strong> - Det vil jeg ikke si, jeg kan da ikke si det? sier Isabella Martinsen når Seher.no spør henne om hvilke jobbtilbud hun har fått. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
HEMMELIGHETSFULL: - Det vil jeg ikke si, jeg kan da ikke si det? sier Isabella Martinsen når Seher.no spør henne om hvilke jobbtilbud hun har fått. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer

TV 2-Isabella har fått flere tilbud

Den populære værmelderen er ikke fremmed for mer TV... Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Isabella Martinsen nederst i saken!

SEHER.NO: I august ble det kjent at TV 2s populære værdame, Isabella Martinsen (30), har sagt opp sin stilling i Storm. Martinsen, som har pendlet mellom Bergen og Oslo, følte nå at det var riktig å slutte - spesielt med tanke på sin lille datter Filipa (5).

Til Seher.no legger hun ikke skjul på at hun allerede har blitt kontaktet av folk som ønsker å knytte til seg den vakre 30-åringen.

- Jeg har fått noen tilbud - ja, det har jeg. Noe har jeg vurdert, andre ting har jeg lagt fra meg med en gang. Jeg kjenner også at jeg ikke har lyst til å bestemme meg helt ennå, i utgangspunktet vil jeg jo drive med noe som dreier seg om foto eller journalistikk - der jeg kan bruke kunnskaper jeg har lært på skolen, sier hun.

I april kom også nyheten om at Martinsen har funnet seg en ny kjæreste ved navn Magnus Due-Tønnesen (27). Mandag kom de to sammen til premierefesten for TVNorge-programmet «4-stjerners reise».

- Hvilke tilbud har du fått da, Isabella?

- Det vil jeg ikke si, jeg kan da ikke si det? spør den blide TV-kjendisen lattermildt.

Hun utelukker ikke at man vil få se henne på TV igjen etter hvert - også etter at tiden som værmelder er over ved nyttår.

- Man skal aldri si aldri. Det er kjempegøy å få lov til å drive med TV, det har rett og slett vært dritgøy. Jeg er ikke fremmed for mer TV, men det er heller ikke det som driver meg, forteller hun.

- Er det slik at du begynte å bli lei av jobben i TV 2?

- Nei, jeg blir ikke lei. Men det er vel først og fremst kollegene mine som har holdt meg igjen. Både i Storm og i TV 2 er det et fantastisk bra samhold, og de kommer jeg til å savne ufattelig mye. Men det er klart, jeg har gjort dette i ni år - og det blir litt enformig. Jeg har lyst til også å bruke andre deler av meg selv, og ikke bare stå å presentere været, sier Isabella Martinsen til Seher.no.

Neste uke får man se Isabella Martinsen i programmet «4-stjerners reise», da hun sammen med Tom Nordlie, Susann Goksør Bjerkrheim og Kristian Valen drar på tur til Los Angeles.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Viste seg sammen på premiere
 
Se video med Isabella Martinsen her:[obj:media:8892]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer