ORDKNAPP: - Akkurat nå er jeg bare bekymret for Anders, så det tror jeg ikke at jeg vil kommentere, sier Inger Lise Hansen om et mulig «Skal vi danse»-comeback som følge av Anders Jacobsens sykdom.
ORDKNAPP: - Akkurat nå er jeg bare bekymret for Anders, så det tror jeg ikke at jeg vil kommentere, sier Inger Lise Hansen om et mulig «Skal vi danse»-comeback som følge av Anders Jacobsens sykdom. Vis mer

TV 2 henter ikke tilbake Inger Lise Hansen

- Jeg blir bare sjokkert når jeg hører denne nyheten, sier Inger Lise Hansen. Selv har hun ikke hørt fra TV 2 etter at Anders Jacobsen kom på sykehus.

Publisert
SEHER.NO: Tirsdag kom nyheten om at den tidligere hoppstjernen Anders Jacobsen (26), som er blant høstens «Skal vi danse»-deltagere, er lagt inn på sykehus på grunn av vedvarende smerter i mageregionen.  

Fortsatt er det usikkert hva som feiler 26-åringen, og tidligere onsdag fortalte presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, til Seher.no at man håper på svar i løpet av dagen.

TV 2 fremholder at en avgjørelse på om Jacobsen kan fortsette i programmet eller ikke kan drøye til helt opptil sending lørdag.

- Det er noe «Skal vi danse»-redaksjonen må vurdere om det skulle skje. TV 2 forholder seg til BBC sine retningslinjer og i tillegg blir det en redaksjonell, intern vurdering på hvordan vi skal løse dansekabalen, forteller presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, til Seher.no.
 
- Vil dere hente inn en erstatter hvis det skulle komme frem at han må trekke seg?
 

- Som sagt, vi vurderer fortløpende hva vi skal gjøre og ingen endelige beslutninger tas før vi vet hvordan konklusjonen blir rundt Anders Jacobsen og hans deltagelse i programmet.

I tidligere «Skal vi danse»-sesonger har blant andre Sigurd Sollien og Cecilie Skog trukket seg fra programmet som en konsekvens av skader.

Da Skog trakk seg - på en mandag - takket en utstemt Maria Haukaas Mittet umiddelbart ja til et comeback og stilte på dansetrening samme dag. Da Sigurd Sollien trakk seg, fikk Jenny Skavlan tilbud om et comeback - noe hun takket nei til.

Lørdag kveld var det Inger Lise Hansen som røk ut av «Skal vi danse», men ifølge TV 2 er det ikke sannsynlig at den tidligere politikeren vil få tilbud om en gjeninntredelse på danseparketten.

- Når det gjelder Inger Lise og denne uken er det jo bare to dager igjen til sending, så det er vel lite sannsynlig at en slik løsning hadde vært god - verken for Inger Lise eller programmet, forteller Unn Grethe Berge til Seher.no.

Seher.no har onsdag også vært i kontakt med Inger Lise Hansen, som ikke hadde fått med seg at Anders Jacobsen har blitt innlagt på sykehus.

- Jeg blir bare sjokkert når jeg hører denne nyheten, dette visste jeg ikke, sier hun til Seher.no.
 
- Kunne det vært aktuelt for deg med et comeback i «Skal vi danse» dersom du fikk muligheten?

- Akkurat nå er jeg bare bekymret for Anders, så det tror jeg ikke at jeg vil kommentere.

Ifølge Unn Grethe Berge i TV 2 er det lite nytt å melde om Jacobsens tilstand når vi skriver 13.20 onsdag formiddag. 

- Nei, det er ikke noe nytt. Vi venter på en avklaring fra Anders og sykehuset og krysser fingrene så lenge, sier Berge.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han ønsker sterkt å finne ut av hva som feiler ham  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer