<strong>INGEN FIASKO:</strong> - Vi har ingen formel for å sikre at deltagere finner kjærligheten. Vi følger mennesker med følelser. Noen ganger ender det opp i flere par, andre ganger blir det færre, mener KKatrine Wergeland i TV 2. Foto: TV 2
INGEN FIASKO: - Vi har ingen formel for å sikre at deltagere finner kjærligheten. Vi følger mennesker med følelser. Noen ganger ender det opp i flere par, andre ganger blir det færre, mener KKatrine Wergeland i TV 2. Foto: TV 2 Vis mer

- TV 2 har ingen formel for at de skal finne kjærligheten

Kjærlighetsfiasko til tross: TV 2 tror ikke «Jakten» har mistet sin troverdighet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Jakten på kjærligheten» er snart over. Mandag skal årets fire bønder møte programleder Marthe Sveberg Bjørstad for å fortelle hvordan alt har gått. Og det har ikke gått spesielt bra.

Fra før av er det kjent at verken Linda Bjørnes, Bente Fremo eller Svein Bøylestad har klart å finne den kjærligheten de håpet på med sine friere. Dermed er det opp til TV-bonden Roar Husetuft (31) og Eirin Lohne (21) å sørge for at det ikke blir et kjærlighetsløst år i TV 2-programmet.

- Vi har ingen formel for å sikre at deltagere finner kjærligheten. Vi følger mennesker med følelser. Noen ganger ender det opp i flere par, andre ganger blir det færre. Det viser bare hvordan virkeligheten er, sier presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten» i TV 2, Katrine Wergeland, til Seher.no.


Totalt har nesten 40 friere kjempet om de fire bøndenes hjerter. Det hele startet under en speed-date på Norefjell, og endte i cirka et ukeslangt opphold på «Jakten»-bøndenes gårder. Likevel er det altså lite som har klaffet for de fleste av dem.

- Det viser bare at dette er mennesker, det er som livet generelt. Selv om vi alltid håper at noen ender opp sammen også etter at «Jakten» er over, mener Wergeland.
 
- «Jakten på kjærligheten» handler om at deltagere faktisk skal finne kjærligheten. Har årets sesong ødelagt troverdigheten til programmet?

- Nei, det føler vi ikke at den har. Det er dette det handler om, sier Katrine Wergeland til Seher.no.

«Jakten»-bonden Bente Fremo valgte til slutt Ragnar Alander, men dumpet ham under reisen de hadde sammen i forbindelse med programmet. Linda Bjørnes valgte ikke å ta med seg sin utvalgte, Kjell Åge Solli, til Bremen. Svein Bøylestad på sin side ble forlatt av sin favorittfrier, Vivian Fiskaa, og følte ikke at han hadde de rette følelsene for Mariann Sætre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Jakten»-frier ble mamma som 17-åring    

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer