«Skal vi danse» og «Stjernekamp»:

TV 2 gjør endringer

Kanalen har tatt grep siden i fjor.

DANSEPAR: Harlem Alexander og Helene Spilling utgjør et av danseparene i årets sesong. Foto: Espen Solli / TV 2
DANSEPAR: Harlem Alexander og Helene Spilling utgjør et av danseparene i årets sesong. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

De fleste er tilbake på jobb og skole, og høsten begynner for alvor å nærme seg. I tillegg er det også et sikkert høsttegn at TV-konseptene endelig er tilbake på skjermen igjen.

To av seerfavorittene som straks vender tilbake er «Skal vi danse» på TV 2 og «Stjernekamp» på NRK. Programmene har premiere henholdsvis 26. august og 2. september.

I fjor ble sangprogrammet satt på pause som følge av at fotball-VM opptok sendetid på lørdagene, men nå er det populære programmet altså tilbake. Danseprogrammet hadde på sin side en «all stars»-sesong i fjor, men er i år tilbake med «vanlige» deltakere.

Én endring er derimot gjort i årets sesong.

«Skal vi danse» har i de siste årene hatt fast sendetid klokken 19.30 på lørdager, mens «Stjernekamp» har gått på etter «Dagsrevyen», altså nærmere klokken 20.00.

I år har derimot TV 2 valgt å flytte sitt konsept en halvtime frem, noe som betyr at de to realitykonseptene - som begge er livesendinger - vil gå samtidig på TV denne høsten.

Overfor Se og Hør bekrefter TV 2s pressesjef, Jan-Petter Dahl, årets endring. Konkurransen mot NRK-programmet er han derimot ikke bekymret for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer