SØKER DAME: - Jeg har vanskelig for å forelske meg, men jeg har fått et godt øye til en av frierne, forteller Ola. Foto: TV 2
SØKER DAME: - Jeg har vanskelig for å forelske meg, men jeg har fått et godt øye til en av frierne, forteller Ola. Foto: TV 2Vis mer

TV 2 fridde til TV-bonden fire ganger

Men først nå er Ola Sylte klar for å finne seg sin egen "Miss Piggy".

SEHER.NO: Grisebonden Ola Sylte (30) er blitt svinaktig populær gjennom sin deltagelse i "Jakten på kjærligheten"  - og det er nok TV 2 glade for!

Ifølge Her og Nå har nemlig kanalen ønsket seg Ola til serien i tre år, men først nå følte bonden at han var moden for TV-sjekking.

Ola ble plukket ut til å være med i programmet tre år på rad etter at søsteren Gudrun meldte ham på. Men Ola takket nei hver gang - helt til nå!

- Jeg har det meste en mann kan ønske seg. Mange gode venner, flott familie, drømmemotorsykkel og flotte, sunne griser. Dessuten stortrives jeg her på gården. Nå trenger jeg bare min egen "Miss Piggy", har Ola tidligere uttalt til Her og Nå.

Til VG forteller Ola at han synes sex er viktig i et forhold. Men noen skjørtejeger er han ikke.

- Jeg er ikke akkurat typen som drar på forskjellige utesteder for sjekke damer. Jeg har hatt tre seriøse forhold før, og alle de har jeg vært venner med først, så jeg er absolutt ingen "one night stand"-konge. Men sex er så klart en viktig del av et forhold, sier TV-bonden Ola Sylte (30) til VG.

I "Jakten på kjærligheten" på TV 2 håper bonden fra Surnadal å finne en kvinne han kan dele resten av livet med. Og selv om det ifølge Ola tar litt tid for ham å bli forelsket, innrømmer han at det er en av beilerne han liker ekstra godt.

- Jeg har vanskelig for å forelske meg, men jeg har fått et godt øye til en av frierne, og jeg er åpen for at det kan bli noe mer. Likevel vil jeg teste ut et potensielt forhold i det virkelige liv uten at kamerafolk og Katrine Moholt er til stede, smiler bonden.

Ola gir lange arbeidsdager på gården og slakteriet mye av skylden for at tidligere forhold ikke har fungert. Nå har han vært singel i et år, og han innser at han trolig må trappe ned jobbingen og la en kjæreste komme i første rekke. 

Deretter håper den kosete 30-åringen at det kanskje vil rusle en liten odelsgutt rundt på gården...

- Så klart! Jeg har tenkt på barn lenge, og jeg føler at jeg har gjort ifra meg som ungkar de siste årene. Det hadde derfor passet veldig bra å få en liten odelsgutt nå, forteller han til avisen.

LES OGSÅ: Jakten-Anne ble mamma
LES OGSÅ: Var dette et sjekketriks Ola?

Har du tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagerne? Tips oss på seher@seher.no