FORELSKET: – Han er intelligent og reflektert. Han er en flink og god sparringpartner for meg. Han er snill. Og så er han jo veldig kjekk, sier den flotte værdamen om samboeren Boris. Her er Desta på Gullruten i 2014. Foto: Fameflynet Norway
FORELSKET: – Han er intelligent og reflektert. Han er en flink og god sparringpartner for meg. Han er snill. Og så er han jo veldig kjekk, sier den flotte værdamen om samboeren Boris. Her er Desta på Gullruten i 2014. Foto: Fameflynet NorwayVis mer

TV 2-Desta fant lykken på jobb

Men før den populære værmelderen møtte sin nye flamme for første gang, avslører hun at hun trodde han var en maskin!

SEOGHØR.NO: De siste fire årene har Desta Marie Beeder (27) vært værmelder på TV 2. Hun setter stor pris på tiden hun har hatt så langt i kanalen.

– De siste årene har ting virkelig falt på plass for meg. Jeg har fine, flinke og positive folk rundt meg som inspirerer meg og gjør meg godt. Jeg føler meg tryggere på meg selv enn noen gang før, stråler den unge bergensdamen overfor Se og Hør.

Trodde kjæresten var en maskin

Privat det 25 år gamle Boris Klyve som har fått Desta til å stråle de siste to årene.

De møttes første gang på en jobbfest i juni 2013. Desta Marie hadde hørt om denne Boris, men trodde da at det dreide seg om en avviklingsmaskin på TV 2 Sporten!

– Boris jobber med kanalens Premier League-sendinger. I forbindelse med en tur til Toscana, som involverte en hel TV 2-gjeng, hadde også denne Boris plukket ut lag og fikset ting. Da jeg traff ham denne junikvelden, så jeg jo at han ikke var en maskin, forteller hun lattermildt til Se og Hør.

ERFAREN: Desta har vært værmelder på TV 2 siden mars 2011. Foto: TV 2
ERFAREN: Desta har vært værmelder på TV 2 siden mars 2011. Foto: TV 2 Vis mer

Kjæreste-test

De ble sittende lenge og prate sammen, og kort tid senere gikk turen til London.

– Den turen ble en virkelig lakmustest for oss. Det ble satt varmerekord i London da vi var der, og vi bodde på et hotell uten aircondition. Men det gikk bra, påpeker Desta Marie.

– Hva vil du si om Boris?

– Han er intelligent og reflektert. Han er en flink og god sparringpartner for meg. Han er snill. Og så er han jo veldig kjekk, beskriver den flotte værdamen.

I Se og Hørs påskenummer som er i salg fra tirsdag 31.mars kan du lese hele intervjuet med den flotte værdamen.

LES OGSÅ: - Det var veldig sterkt og mye tårer