TV 2-Carsten fridde i Syden

Nå kan «Skal vi danse»-vinneren forberede seg på bryllupsvals.

GIFTER SEG: Carsten Skjelbreid er klar for å gifte seg med kjæresten Tonje Kristin Wøllo.  Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
GIFTER SEG: Carsten Skjelbreid er klar for å gifte seg med kjæresten Tonje Kristin Wøllo. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås Vis mer
SEHER.NO:  Sportsjournalisten Carsten Skjelbreid (38) tok seerne med storm da han i fjor gikk til topps i «Skal vi danse» på TV 2.

Men nå ser Carsten fram til sitt livs viktigste dans - nemlig brudevals med sin kjæreste Tonje Kristin Wøllo (36). Ifølge Se og Hør Weekend benyttet nemlig Carsten sommerferien til å fri til den vakre blondinen.

- Det stemmer, jeg har fridd. Og hun svarte heldigvis ja, sier Carsten til bladet.

Det kommende brudeparet skal i juli ha feriert både i Roma, på Sicilia og i Barcelona, og det var under denne turen at de to forlovet seg.

Tonje Kristin la ikke skjul på at hun og Carsten stortrives i hverandres selskap, da hun var med å heie ham fram til «Skal vi danse»-seieren.

- Han er veldig flink til å disponere sin tid sammen med meg, sa hun til Seher.no.

Wøllo smilte også da hun ble spurt om at samboeren tidligere har blitt kåret til Norges mest sexy mann av flere kjendiskvinner i Se og Hør.

- Hallo, dette har jeg visst lenge, sa hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Norsk «Skal vi danse-stjerne» giftet seg

Se intervju med Carsten Skjelbreid og Tonje Kristin Wøllo etter «Skal vi danse»-finalen her:[obj:media:8189]