Nye deltakere i «Farmen kjendis»:

- TV 2 brukte lang tid

Det var ikke alle som umiddelbart sa ja til neste «Farmen kjendis». Disse tolv er klare for den syvende sesongen av programmet.

«FARMEN KJENDIS»: Innspillingen av Farmen kjendis 2023 er i gang, og vi har tatt en prat med flere av deltakerne. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch. Vis mer
Publisert

Innspillingen av den syvende sesongen av «Farmen kjendis» startet i forrige uke, denne gangen på Steinsjøen gård ved Hurdal, der ordinære «Farmen» fant sted så sent som i fjor høst.

Nok en gang er det tidligere freestyleutøver og «Farmen kjendis»-vinner Tiril Sjåstad Christiansen (27) som leder programmet, der tolv nye kjendiser skal gjøre opp seg imellom om å ta seg helt til topps i TV 2-realityen, som blir tilgjengelig for seerne først på nyåret neste år.

GRAVID: For andre gang er Tiril Sjåstad Christiansen gravid mens hun leder «Farmen kjendis». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GRAVID: For andre gang er Tiril Sjåstad Christiansen gravid mens hun leder «Farmen kjendis». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Måtte skynde seg

Blant de 12 finner vi blant andre tidligere værmelder Elin Tvedt (48), stylist Christopher Mørch Husby (33), komiker og Instagram-profil Espen PA Lervaag (43), influenser og realityprofil Sofie Karlstad (25), stjernekokk Trond Moi (52), samt kleskonge Ørnulf Høyer (65).

- Endelig slipper jeg å være redd for å dø hver eneste gang jeg skal gjøre noe, sier Espen PA Lervaag med et smil til Se og Hør når vi møter samtlige deltakere et drøyt døgn etter at de ankom gården.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

43-åringen sikter til sin deltakelse i «Kompani Lauritzen» i vår, et program som innebærer knallharde fysiske og psykiske anstrengelser nærmest konstant.

I april skrev Se og Hør at nettopp Lervaag var én av flere som hadde vraket «Farmen kjendis» til fordel for nettopp «Kompani Lauritzen».

- Jeg hadde egentlig sagt ja til et annet realitykonsept, men så kom dette på bordet, bedyret han den gang, før han på spørsmål om han siktet til «Farmen kjendis» svarte følgende:

FIKK KRITIKK: Espen PA Lervaag har lagt ut mye drøyt på «Instagram» og har flere ganger fått høre at han har gått over streken. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Vi snakker et konkurrerende konsept, men kanskje ikke helt det heller - for det sendes på samme kanal. Så kan folk tenke selv.

- Visste du på det tidspunktet at du skulle delta her, Espen?

- Nei, men jeg visste at jeg var aktuell, men ikke noe mer enn det. Jeg ga beskjed om at jeg har små barn, at de måtte skynde seg å bestemme seg. Og da kom det ganske fort i orden.

Angrer ikke

Influenser Sofie Karlstad, som har deltatt i TV-produksjoner som «Paradise Hotel» og «Celebrity Ex on The Beach», medgir at «Farmen kjendis» innebærer noe helt annet enn hva hun har medvirket i tidligere.

- Jeg sa egentlig ja fordi jeg synes det er gøy å gjøre noe jeg kjenner jeg ikke er helt trygg på. Jeg vil rett og slett litt ut av min egen komfortsone og sette enda mer pris på livet når man kommer ut.

ROMANSEN TAR SLUTT: Sofie Karlstad fant raskt tonen med den britiske reality-stjernen Kori Sampson i «Celebrity Ex on the Beach», men romansen tok slutt like fort som den startet. Video: Rød Løper / Paramount + Vis mer

Hun fortsetter:

- Det verste med å være her akkurat nå er faktisk været. Jeg hadde sett for meg idyll, det å stå her i shorts og bli brun på leggene, men i stedet blir vi møtt av «pissregn» og det som sikkert ikke er mer enn åtte, ni grader. Ikke har vi mye klær med oss heller, så det er begrenset hvor mye vi får skiftet.

Hun angrer imidlertid ikke på at hun sa ja til å reise hundre år tilbake i tid til en gård langt ute på landet.

- Jeg føler meg mer hjemme i dette programmet enn det jeg har vært med på tidligere. For mange er jeg jo «Paradise Hotel»-Sofie og «Instagram-glam», men til vanlig er jeg som det her. Jeg kommer fra Finnmark, går mye uten sminke og er vant til dette livet, bedyrer 25-åringen.

SYK: Mens Shabana Rehman var å se i tvekamp på TV i «Farmen Kjendis» i vinter, var det en helt annen kamp hun måtte stå i på privaten. Nå åpner hun opp om sykdommen som har tatt over livet hennes. Video: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

- TV 2 brukte lang tid

Stylist Christopher Mørch Husby ble for alvor kjent for det norske folk da han 19 år gammel fant kjærligheten med Jan Thomas (55), som den gang var 41 år gammel - i 2008.

GOD STEMNING: Elin Tvedt og Sofie Karlstad er begge med i «Farmen kjendis» på TV 2. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GOD STEMNING: Elin Tvedt og Sofie Karlstad er begge med i «Farmen kjendis» på TV 2. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Etter bruddet mellom dem i 2015 har det vært langt mer stille rundt nå 33 år gamle Mørch Husby.

- TV 2 brukte ganske lang tid på å overbevise meg om å bli med på dette. Jeg har veldig mye å gjøre, samtidig som jeg synes «Farmen kjendis» er litt skummelt. Men den eneste måten man kan reise hundre år tilbake i tid er ved å delta her. Venner og familie stemte for at jeg skulle gjøre det, så da ga jeg etter til slutt, forteller han med et smil til Se og Hør.

GÅR GALT: Christopher Mørch Husby skadet seg i «Camp Kulinaris». Video: Viaplay Vis mer

«Farmen» og «Farmen kjendis» er kjent for å ofte inneholde en del intriger og drama. Mørch Husby lar seg ikke skremme av akkurat det.

- Jeg har lang erfaring med mennesker, og er ikke bekymret for det. Jeg er ikke redd for folk. De får gjøre akkurat det de tenker de må gjøre. Når det gjelder taktikk og spill tror jeg det er veldig mange som tror de er Einstein, men det er veldig mange som ikke vet hva de driver med. Det er unødvendig å lage uro og dårlig stemning, så jeg er her for å ha det gøy, hyggelig og for å lære masse, sier han til Se og Hør.

Disse deltar i den neste utgaven av «Farmen kjendis»:

PÅ UTRYGG GRUNN: Aleksander Sæterstøl. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ UTRYGG GRUNN: Aleksander Sæterstøl. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Aleksander Sæterstøl (26)
Influenser og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker. Kjæreste med TV-profil Martine Lunde (26), som tidligere selv har deltatt i «Farmen kjendis».

KJENDISSØNN: Aslak Maurstad. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJENDISSØNN: Aslak Maurstad. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Aslak Maurstad (30)
Skuespiller og sønn av Mari Maurstad (65).

JAN THOMAS-EKS: Christopher Mørch Husby. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
JAN THOMAS-EKS: Christopher Mørch Husby. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Christopher Mørch Husby (33)
Stylist. Deltok i «Camp Kulinaris» tidligere i vår.

MOTIVERT: Elin Tvedt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MOTIVERT: Elin Tvedt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Elin Tvedt (48)
Tidligere værmelder på TV 2.

I VINDEN: Espen PA Lervaag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
I VINDEN: Espen PA Lervaag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Espen PA Lervaag (43)
Komiker og TV-profil. Var sist å se i «Kompani Lauritzen» tidligere i vår.

SYERSKE: Ingrid Vik Lysne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SYERSKE: Ingrid Vik Lysne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Ingrid Vik Lysne (31)
Ble først kjent da hun deltok i NRK-serien «Symesterskapet» i 2017. Gründer og jobber i Fæbrik - der Jenny Skavlan, Ingrid Bergtun, Mari Nordén og Vik Lysne selger sy-mønstre

FAMILIEPAUSE: Lina Adampour. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FAMILIEPAUSE: Lina Adampour. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Lina Adampour (37)
Kjent fra NRK-serien «Familien Adampour», der hun har rollen som storesøster til fem søsken og mamma til fem barn.

FRA MAKEUP TIL NULL SMINKE: Malin Nesvoll. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FRA MAKEUP TIL NULL SMINKE: Malin Nesvoll. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Malin Nesvoll (32)
YouTuber og influenser, kanskje best kjent som «MakeupMalin».

GYVER LØS: Marit Adeleide Andreassen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GYVER LØS: Marit Adeleide Andreassen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Marit Adeleide Andreassen (55)
Skuespiller, som har gjort seg bemerket både på scene, film og TV.

NY TYPE REALITY Sofie Karlstad. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY TYPE REALITY Sofie Karlstad. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Sofie Karlstad (25)
Influenser og realityprofil.

KOKKEN TROND: Trond Moi. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KOKKEN TROND: Trond Moi. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Trond Moi (52)
Kjendiskokk. Startet blant annet Bølgen & Moi i 1995.

KLESGURU: Ørnulf Høyer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KLESGURU: Ørnulf Høyer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Ørnulf Høyer (65)
Gründer og motekonge.

LES OGSÅ: Får massiv kritikk: - Kvalmt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer