Nye deltakere i «Farmen kjendis»:

- TV 2 brukte lang tid

Det var ikke alle som umiddelbart sa ja til neste «Farmen kjendis». Disse tolv er klare for den syvende sesongen av programmet.

«FARMEN KJENDIS»: Innspillingen av Farmen kjendis 2023 er i gang, og vi har tatt en prat med flere av deltakerne. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch. Vis mer
Publisert

Innspillingen av den syvende sesongen av «Farmen kjendis» startet i forrige uke, denne gangen på Steinsjøen gård ved Hurdal, der ordinære «Farmen» fant sted så sent som i fjor høst.

Nok en gang er det tidligere freestyleutøver og «Farmen kjendis»-vinner Tiril Sjåstad Christiansen (27) som leder programmet, der tolv nye kjendiser skal gjøre opp seg imellom om å ta seg helt til topps i TV 2-realityen, som blir tilgjengelig for seerne først på nyåret neste år.

- Måtte skynde seg

Blant de 12 finner vi blant andre tidligere værmelder Elin Tvedt (48), stylist Christopher Mørch Husby (33), komiker og Instagram-profil Espen PA Lervaag (43), influenser og realityprofil Sofie Karlstad (25), stjernekokk Trond Moi (52), samt kleskonge Ørnulf Høyer (65).

- Endelig slipper jeg å være redd for å dø hver eneste gang jeg skal gjøre noe, sier Espen PA Lervaag med et smil til Se og Hør når vi møter samtlige deltakere et drøyt døgn etter at de ankom gården.

43-åringen sikter til sin deltakelse i «Kompani Lauritzen» i vår, et program som innebærer knallharde fysiske og psykiske anstrengelser nærmest konstant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer