«Farmen kjendis»:

TV 2 bekrefter reaksjoner

- Ikke problematisk, mener kanalen.

TAPTE: Erik Anders Sæter tapte søndagens tvekamp i øksekast, som har blitt valgt som gren i fire av fem tvekamper denne vinteren. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2
TAPTE: Erik Anders Sæter tapte søndagens tvekamp i øksekast, som har blitt valgt som gren i fire av fem tvekamper denne vinteren. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2 Vis mer
Publisert

Tirsdag settes startskuddet for den avgjørende finaleuken i vinterens «Farmen kjendis». I løpet av de tre siste programmene ryker deltakerne ut på rekke og rad, før tre stykk til syvende og sist står igjen i søndagens finaleprogram.

Dermed er det enten Sofie Karlstad (26), Jan Tore Kjær (54), Christopher Mørch Husby (33), Ørnulf Høyer (66), Ingrid Vik Lysne (31), Trond Moi (53) eller Aleksander Sæterstøl (27) som vinner «Farmen kjendis» 2023.

Lite variasjon

Årets sesong har fått mest oppmerksomhet for en rekke intriger, drama og krangler - ofte med kleskonge Ørnulf Høyer (66) i én av rollene. Men i diverse kommentarfelt i sosiale medier er det tydelig at mange TV-seere har bitt seg merke også i helt andre ting.

I «Farmen kjendis» avholdes det totalt fem ordinære tvekamper, én i uken. Der har andrekjempen en rekke grener å velge mellom, men i år har fire av de fem tvekampene som har funnet sted, foregått i grenen øksekast - som flere mener blir svært kjedelig og litt vel repetitivt.

Også vinterens aller siste tvekamp mellom Erik Anders Sæter (26) og Trond Moi (52) endte i nettopp øksekast, en kamp Moi til slutt viste seg suveren i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer