TV 2 bekrefter kontraktsbrudd for Stella

Nå vil kanalen se på mulige reaksjoner etter at Stella Mwangi uteble fra «Skal vi danse»-finalen.

HAR BRUTT KONTRAKTEN: Nå kan Stella Mwangi forvente seg en reaksjon fra TV 2 og Monster. Foto: Anders Myhren/Seher.no
HAR BRUTT KONTRAKTEN: Nå kan Stella Mwangi forvente seg en reaksjon fra TV 2 og Monster. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Atle Pettersen lørdag stakk av med seieren i TV 2-programmet «Skal vi danse», var Stella Mwangi i Sør-Afrika i anledning en prisutdeling.

Ifølge deltagernes kontrakter, pliktet de å stille opp under finalen, menStella uteble.

- Har Stella Mwangi brutt kontrakten?

- Jeg kan ikke benekte det. Det er et kontraktsbrudd, sier informasjonsmedarbeider i TV 2, Unn-Grethe Berge, til Seher.no.


Det er ennå ikke tatt en beslutning om hva kanalen skal gjøre med kontraktsbruddet. Det må kanalen og produksjonsselskapet bli enige om.

- Vi kommer til å se på det internt, og det kommer til å bli gjort noe. Men dette er noe TV 2 og produksjonsselskapet Monster må se på sammen.

Mwangi var ifølge VG til stede under Channel O Awards i Sør-Afrika. Der var hun nominert til fire forskjellige priser, i tillegg til at hun opptrådte. Hun vant ingen av prisene.

- Når visste dere at Stella ikke ville komme til å stille opp på finalen?

- Det fikk vi vite ganske tett opp mot finalen, sier Berge til Seher.no.

Mwangi selv føler at avgjørelsen om å droppe dansefinalen var lett å ta.

- For meg var dette egentlig ikke noe valg. Channel O Awards er noe av det største jeg kan opptre på i hele Afrika, og da var det selvfølgelig en utrolig mulighet for meg som jeg ikke kunne si nei til, skrev hun i en e-post til VG Nett.

- Vi synes dette er synd, og at hun burde ha stilt opp under finalen. Stella har vist en strålende innsats på parketten denne høsten, sier Berge til Seher.no.

Anna Anka var heller ikke til stede under finalen av «Skal vi danse». Det hadde hun imidlertid fått lov til av TV 2.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg blir helt stum, sliter med å finne ordene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer