BLE IKKE HØRT: Sval Rosenløw Eeg (15) ble offer for TV2s lydproblemer mandag kveld. Her er hun tidligere gjest i Senkveld. 
 Foto: FameFlynet Norway
BLE IKKE HØRT: Sval Rosenløw Eeg (15) ble offer for TV2s lydproblemer mandag kveld. Her er hun tidligere gjest i Senkveld. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

TV 2 beklager lyd-tabbe

Lyden ble borte da Sval skulle opptre. Men 15-åringen tar det med et smil.

SEOGHØR.NO: TV 2-programmet «Sommertid» er i full gang med de populære programlederne Ida Fladen, Guri Solberg og Gunhild Dahlberg. Underholdningsprogrammet har fått blandede kritikker, og har blant annet blitt sterkt kritisert av tidligere TV2-programleder Oddvar Stenstrøm (68).

Mandag hadde de den unge artisten, Sval Rosenløw Eeg (15), på besøk. Sval vant blant annet Melodi Grand Prix junior 2011 med sangen «Trenger deg», og er nå aktuell med singelen «Tidsfrist».

Da hun skulle synge på TV2 mandag, hørte man svært lite av sangerens opptreden. TV 2 slet med lydproblemer og måtte bruke sin egen vignett i store deler av opptredenen til Sval.

SOMMERTID: Da Sval opptrådte på Sommertid, ble lyden borte.
SOMMERTID: Da Sval opptrådte på Sommertid, ble lyden borte. Vis mer

- Vi er lei oss. Dessverre så falt lyden ut, men så fort sendingen var over så la vi ut klippet på netsidene våre med lyd. Det samme gjorde vi også på reprisen. På direktesendt TV kan alt skje, og da kan slike situasjoner oppstå, men heldigvis tilhører det sjeldenheten, sier programmets pressekontakt Christoffer Solstad Steen.

Her kan du se klippet på TV 2.no.

Sval la også ut klippet på sin facebook-side.

- Det var dårlig med lyd på Sommertid i går. Men her er MED lyd, skrev hun.

Artisten er bare 15 år gammel, og moren fortalte til Seoghør.no at Sval ikke brydde seg om lydtabben.

- Sval elsker å drive med musikk og at det ble tekniske problemer på TV2, er ikke så viktig, sier moren Kristin Rosenløw Eeg.

LES OGSÅ: Ida Fladen har vært kronisk syk i 14 år