«Farmen»:

TV 2 beklager «Farmen»-glipp

Avslørte ukas storbonde - et døgn før episoden blir sendt på TV.

FLØRT: Allerede i første episode kunne man se av Kjetil og Wiktoria fikk en god tone. Nå forteller dem om hva ståa er i dag. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ TV 2/ Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Farmen» er godt i gang, og på gården har konkurransen for alvor tilspisset seg.

Mange følger spent med, og i tirsdagens episode skal deltakerne velge ny storbonde.

Mandag kveld kunne imidlertid observante seere på TV 2 i reklamepausen før «Åsted Norge» se et klipp fra episoden - der en av deltakerne sitter i storbondestolen mens hen snakker med de andre deltakerne rundt bordet.

UTE AV «FARMEN»: Kjetil Kirk (27) gikk seirende ut av årets første tvekamp i «Farmen», der han møtte østfoldingen Jostein Grav (58). Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Problemet er bare at valget av storbonden først vises på TV tirsdag kveld, og gjøres tilgjengelig på TV 2 Sumo klokka 03.00 natt til tirsdag. Kanalen har med andre ord avslørt hvem ukas storbonde er - før det er vist for TV-seerne.

- Det stemmer at det i kveld er blitt sendt en promo for morgendagens «Farmen» som inneholder en spoiler foran morgendagens storbondevalg. Dette var en glipp, som vi bare må beklage, sier pressesjef Jan-Petter Dahl til Se og Hør.

Pressesjefen bekrefter at den aktuelle promofilmen nå tas av skjermen.

LES OGSÅ: Bekrefter nytt forhold

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer