Niklas Baarli og Benjamin Silseth:

TV 2 beklager etter dette

Kanalen måtte ta grep etter at personlig informasjon ble lekket i programmet «Sofa».

GLIPP: TV 2 beklager etter en glipp under en nylig episode av «Sofa». Her er Niklas Baarli og ektemannen Benjamin Silseth, sammen med hunden Bjarne. Foto: Espen Solli / TV 2
GLIPP: TV 2 beklager etter en glipp under en nylig episode av «Sofa». Her er Niklas Baarli og ektemannen Benjamin Silseth, sammen med hunden Bjarne. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

TV 2-programmet «Sofa» er blitt et populært konsept blant nordmenn. Programmet går ut på at kjente ansikter sitter i nettopp sofaen hjemme og ser på TV.

Blant dem som serverer god stemning gjennom TV-ruta er Niklas Baarli (32) og Benjamin Silseth (30). Ekteparet er blant annet å se i den siste sesongen av programmet - sammen med hunden Bjarne.

I en nylig episode av «Sofa» fikk imidlertid ekteparet oppleve noe som ikke skulle skjedd.

INNRØMMER: Er det vanlig å tisse i dusjen? Det synes flere av kjendisene i «Sofa». Video: TV 2 Vis mer

Beklager

I en episode som var å se torsdag denne uken, kunne man i et nærbilde av hunden Bjarne se telefonnumrene til Baarli og Silseth stå inngravert på halsbåndet.

Fredag er imidlertid numrene sensurert. Når Se og Hør tar kontakt med TV 2, beklager de at ekteparet fikk kontaktinformasjonen sin lekket.

SLADDET: Halsbåndet til hunden er nå sladdet, slik at telefonnumrene ikke lenger er synlig. Foto: Emma Cecilia Eriksson / Se og Hør
SLADDET: Halsbåndet til hunden er nå sladdet, slik at telefonnumrene ikke lenger er synlig. Foto: Emma Cecilia Eriksson / Se og Hør Vis mer

- Dette skulle ikke ha skjedd, og det beklager vi, sier TV2s pressesjef Jan-Petter Dahl til Se og Hør, og fortsetter:

- Heldigvis oppdaget vi raskt feilen, og en ny versjon ble raskt lastet inn i våre systemer. Versjonen som ligger på TV 2 Play, samt kommende repriser, vil være med den nye versjonen av programmet, opplyser Dahl.

Noen få tok kontakt

Niklas Baarli sier til Se og Hør at han er klar over at telefonnumrene ble lekket. Det skal imidlertid ikke ha skjedd stor skade.

- Jeg fikk et par SMS-er og noen telefoner, men det var bare en hyggelig opplevelse. Det var jo bare en uheldig glipp, som kan skje alle, sier Baarli.

Også Silseth skal ha fått et par henvendelser fra publikum, uten at det var noe ubehagelig.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth forteller om hvordan brylluppet og bryllupsnatta foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

- Det er jo en feil fra TV 2, og feil skjer. Har ingen dårlig følelse mot TV 2, sier han til Se og Hør.

Silseth legger til at verken han eller ektemannen tenkte over at telefonnumrene sto skrevet på halsbåndet til hunden da «Sofa» ble spilt inn. Han opplyser videre at hunden ikke kommer til å ha på halsbåndet under framtidige innspillinger.

RØPER: I TV-programmet «Sofa» avslører Mia Gundersen og Linni Meister hva de egentlig heter. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Det er trøbbel i paradis

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer