<strong>EN TILFELDIGHET:</strong> - Dette er absolutt ikke å avsløre noe som helst om utfallet i programmet. Reportasjen handlet om at han hadde mistet sin venn for bare få måneder siden, sier redaktør og redaksjonsleder for «God kveld, Norge», Bård Eriksen, om « Foto: TV 2
EN TILFELDIGHET: - Dette er absolutt ikke å avsløre noe som helst om utfallet i programmet. Reportasjen handlet om at han hadde mistet sin venn for bare få måneder siden, sier redaktør og redaksjonsleder for «God kveld, Norge», Bård Eriksen, om « Foto: TV 2 Vis mer

TV 2 avviser «Farmen»-tabbe

- Dette var helt tilfeldig, sier redaktør og redaksjonsleder for «God kveld, Norge», Bård Eriksen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag ble det klart at Bjørnar Skogstad (58) er første deltager ut av vårens «Farmen» på TV 2. I forkant av programmet, som inneholdt tvekampen mellom Bjørnar og konkurrenten Kim André Ågedal (23), viste kanalen gjentatte ganger en promo for «God kveld, Norge», der et av oppslagene gikk på nettopp 58-åringen fra Senja.

Det fikk «Farmen»-fansen til å reagere.

Programmet har om lag 53.000 fans på Facebook, og på den verdensomspennende nettsamfunnet har flere reagert på det de mener er å røpe utfallet av lørdagens «Farmen» fra TV 2 sin side.

«TV 2 røper taperen av tvekampen.med å reklamere for 'God kveld, Norges' gjest fra farmen - lenge før den begynner på lørdags kveld!», er det en som skriver, mens en annen er saktens enig.

«Idioti hele greia! Skjønte nesten hvem som gikk ut lenge før sendinga. Takk til «God Kveld Norge»...


Redaktør og redaksjonsleder for «God kveld, Norge», Bård Eriksen, er ikke enig i kritikken. Eriksen understreker at saken «God kveld, Norge» reklamerte for i promoen handlet om Bjørnar Skogstads personlige sorg, og at saken ikke var knyttet opp til hvem som røk ut av reality-programmet.

- Jeg forstår at noen kan reagere, men vi vurderer menneskene i programmet, og overhodet ikke om de ryker ut eller ikke. Dette var rent tilfeldig. Denne uken var det Bjørnar som var på alles lepper og gjorde seg mest bemerket og dermed var det han vi valgte å gjøre et intervju med - helt uavhengig om han skulle ryke ut eller ikke, sier Bård Eriksen til Seher.no.

«Fantastisk! At ikke TV2 lærer. Nå har de reklamert i noen dager med at God Kveld Norge skal intervjue Bjørnar. Dette var akkurat det samme de holdt på med for noen år siden. Den som ryker ut intervjues i God kveld Norge. De ødelegger hele spenningen», skriver en annen person på Facebook.

«God kveld, Norge»-redaktøren forsikrer derimot «Farmen»-fansen og andre nok en gang at dette ikke hadde noen sammenheng, og at redaksjonen hele tiden gjør løpende vurderinger.
 
- Dette er absolutt ikke å avsløre noe som helst om utfallet i programmet. Reportasjen handlet om at han hadde mistet sin venn for bare få måneder siden. Vi gjør alltid grundige vurderinger når vi lager promo for programmet vårt og det vil vi fortsette å gjøre, mener han.

Informasjonsansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, legger ikke skjul på at han har fått med seg at enkelte har reagert - spesielt på Facebook.

- Jeg oppfatter ikke dette som et veldig stort problem, men vi tar det til etterretning og har en intern dialog på dette, sier han til Seher.no.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er en forvokst baby  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer