TV 2-anker ble sjekket opp av gift par

- Jeg vet ikke om de var ute etter en swingerskveld eller noe, forteller Thea Olsen.

UVANLIG BYTUR: - Islendingene var veldig hyggelige, men plutselig ble vi sjekket opp av et par som viste seg å være gift med hverandre! sier Thea Olsen, som her er avbildet sammen med Jahn Ivar Mini Jakobsen og Caroline Farstad Søvik. Foto: Norway Cup
UVANLIG BYTUR: - Islendingene var veldig hyggelige, men plutselig ble vi sjekket opp av et par som viste seg å være gift med hverandre! sier Thea Olsen, som her er avbildet sammen med Jahn Ivar Mini Jakobsen og Caroline Farstad Søvik. Foto: Norway Cup Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sportsanker og reporter i TV 2 Sporten, Thea Olsen (25) forteller i Dagbladet
Fredag om da hun var på kjærestetur på Island for noen år siden. Tidlig på kvvelden var hun så trøtt at kjæresten ga henne tre sjonglørballer for at hun skulle holde seg våken. Det fungerte, og de to gikk med det ut på byen senere på kvelden.

På byen opplevde de noe svært spesielt.

- Islendingene var veldig hyggelige, men plutselig ble vi sjekket opp av et par som viste seg å være gift med hverandre! Jeg vet ikke om de var ute etter en swingerskveld eller noe, men da sa i hvert fall vi takk og farvel til dem, forteller Olsen til magasinet.

Den 25 år gamle TV 2-profilen medgir i det samme intervjuet at hun ikke er så glad i å være lenge ute.

- Jeg pleier egentlig å dra hjem før utestedene stenger, for jeg er mer opptatt av å komme hjem og spise nattmat enn å fortsette drikkingen. Og det har hendt at jeg har tatt med matpakke på byen. Men akkurat den gangen på Island var vi ikke hjemme for klokka seks om morgenen, sier hun til Dagbladet Fredag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gjett hvem faren hennes er!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer