Tuva Willassen er død:

Tuva Willassen (28) døde i Tyrkia

Influenserens bortgang ble bekreftet torsdag formiddag.

OMKOM: Tuva Willassen er død. Foto: Privat
OMKOM: Tuva Willassen er død. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag formiddag ble det kjent at en norsk turist har omkommet i en drukningsulykke i Tyrkia.

Avisen Nordlys skrev at det var en kvinne fra Tromsø som ifølge tyrkiske medier skal ha blitt funnet av forbipasserende på stranden.

Nå bekrefter familien overfor Se og Hør at det var influenser og tidligere blogger Tuva Willassen som omkom. Hun ble bare 28 år.

- Hele familien er i dyp sorg og savnet er stort, uttaler Willassens fostermor, Enid Johanne Bråthen til Se og Hør.

Det var i 2009 at Willassen startet bloggen sin under navnet «tuvaw», og det tok ikke lang tid før hun ble en av Norges mest leste blogger. Innleggene handlet i stor grad om trening, mote, livsstil og hennes egen hverdag.

FORFERDELIG TRAUMATISK: I boken «Et planteliv» åpner influenser Belinda Jakobsen om farens dødsfall. Video: Se og Hør Vis mer

Hun var spesielt aktuell da hennes tidligere bestevenninne Therese Charlotte Margrethe Nielsen (27), bedre kjent under bloggnavnet «TCMN», og Sophie Elise Isachsen (27) lå på bloggtoppen på midten av 2000-tallet.

På bloggen fortalte Willassen også åpent om sine familieforhold. Hun vokste opp i en fosterfamilie og hadde både biologiske søsken og fostersøsken.

Willassens fostersøster, Tromsøs varaordfører Marlene Berntsen Bråthen, uttaler seg overfor Se og Hør om den tragiske bortgangen.

- Karen, storesøsteren til Tuva, kontaktet oss i går med det triste budskapet om Tuvas bortgang, skriver Bråthen i en sms, og følger opp:

- Jeg minnes Tuva som en omtenksom, snill og omsorgsfull person. Smart og med et hjerte av gull. Hun vil bli dypt savnet av hele familien.

Utenriksdepartementet bekreftet tidligere i dag overfor Dagbladet at en norsk borger var funnet omkommet.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Nødetatene ble tilkalt til stedet, men kvinnens liv sto ikke til å redde, ifølge lokale medier. Etter ulykken ble den avdøde kvinnen sendt til Rettsmedisinsk institutt for obduksjon.

Ifølge tyrkiske medier etterforsker politiet hendelsen.

LES OGSÅ: Profilens kjæreste funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer