KJÆRESTE: Golfproffen Suzann Pettersen avslører at hun nå er blitt sammen med Oslo-mannen Christian, som er tidligere alpinist. Foto: Stella Pictures
KJÆRESTE: Golfproffen Suzann Pettersen avslører at hun nå er blitt sammen med Oslo-mannen Christian, som er tidligere alpinist. Foto: Stella PicturesVis mer

«Tutta» er ikke lenger singel

Avslørte kjæreste på pressekonferanse i Kina.

SEOGHØR.NO: Golfproffen Suzann «Tutta» Pettersen (32) avslører i et intervju med nettstedet Ladieseuropeantour.com at hun ikke lenger er singel. Etter det Seoghør.no kjenner til skal hennes nye kjæreste være eks-alpinist Christian Ringvold.

Avsløringen kom på en pressekonferanse i Kina, da Pettersen ble spurt om hvem mannen som fulgte henne rundt er:

- Han er kjæresten min! Vi er begge norske, samme alder og fra samme by. Vi møttes gjennom felles venner. Han er en tidligere skiløper, som var aktiv da han var yngre.

32-åringen, som er fra Oslo, forteller videre at hun setter pris på at kjæresten har forståelse for hennes aktive livsstil:

- Han har stor forståelse for livsstilen vi lever og ofrene jeg må gjøre. Han respekterer at vi må tilbringe flere timer på golfbanen. Det hjelper veldig på situasjonen, og det er fantastisk å ha en jeg kan dele det jeg gjør sammen med.

I 2010 fortalte «Tutta» at hun hadde bestemt seg for å utsette drømmen om mann og barn i seks år - etter OL i 2016.

- Jeg lever et egoliv hvor golfen får maksimal oppmerksomhet. Årene har lært meg å trives med det, selv om et normalt liv med kjæreste eller familie må utsettes, fortalte hun til VG den gang.

Men nå ser det altså ut til at «Amors piler» har truffet den talentfulle golfspilleren.

LES OGSÅ: Derfor poserer «Tutta» naken