Tutta angrer ikke på nakenbildet

Golf-stjernen mener det var rett forespørsel til rett tid.

KASTET KLÆRNE: I fjor stilte Suzann naken opp i ESPN Magazine, sammen med en rekke andre idrettsstjerner i verdensklasse. Foto: Jeff Lipsky/ESPN Magazine
KASTET KLÆRNE: I fjor stilte Suzann naken opp i ESPN Magazine, sammen med en rekke andre idrettsstjerner i verdensklasse. Foto: Jeff Lipsky/ESPN Magazine Vis mer
SEOGHØR.NO: I fjor sommer lot den norske golf-proffen Suzann «Tutta» Pettersen (31) seg fotografere i bare nettoen i det amerikanske magasinet ESPN Magazine - The Body Issue.

Den talentfulle golferen har både fått skryt og kritikk for å kaste klærne, men selv angrer hun ikke på at hun takket ja til foto-oppdraget.

- Det var rett forespørsel til rett tid. Jeg gikk noen runder med meg selv før jeg svarte ja, men synes fortsatt det var litt kult. Pene og naturlige bilder, og nesten en ære å bli spirt i det selskapet med toppidrettutøvere fra ulike idretter, sier hun til VG Helg.

Blant Suzanns nakenbilde-kompanjonger i ESPN Magazine - The Body Issue var idrettsstjerner som den amerikanske paralymics-roeren Oksana Masters (23), fekter og OL-sølvvinner Tim Morehouse (34) og den brasilianske surferen Maya Gabeira (26).

Til magasinet sa Tutta:

- Jeg tror ikke Gud skapte menneskekroppen for golfspilling. Alt ved sporten - rotasjonene, dreiningene og repetisjonene - går imot kroppens naturlige måte å bevege seg på. Det er derfor man må være sterk og i god form.

LES OGSÅ: Geir Lippestads datter (17) døde