<strong>REDD:</strong> Gro Hammerseng-Edin overbeviste kona Anja Hammerseng-Edin, om å komme over sin frykt for å dusje i jentegarderoben.  Foto: Andreas Fadum
REDD: Gro Hammerseng-Edin overbeviste kona Anja Hammerseng-Edin, om å komme over sin frykt for å dusje i jentegarderoben. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Turte ikke dusje i jentegarderoben

Anja Hammerseng-Edin fryktet at de andre jentene skulle tro det var en mann som hadde gått feil.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Håndballspilleren Anja Hammerseng-Edin (32) har drevet firmaet «Fearless» i to år, der hun holder foredrag om å være modig.

Selv turte hun ikke å dusje i jentegarderoben etter trening, i frykt for at noen skulle tro det var en mann som hadde forvillet seg inn.

Hun var redd for at de andre jentene skulle tro hun stirret på de nakne kroppene deres, fordi hun er lesbisk, skriver Dagbladet.

TØFF: Anja Hammerseng-Edin er opptatt av at man skal snu motgang og utfordringer til muligheter  Foto: Stella Pictures
TØFF: Anja Hammerseng-Edin er opptatt av at man skal snu motgang og utfordringer til muligheter Foto: Stella Pictures Vis mer

Det var kona Gro Hammerseng-Edin (34) som overbeviste henne om å gå utenfor sin egen komfortsone.

- Jeg er faktisk dame

Spørsmålet om hvorfor hun alltid kom hjem og dusjet, gjorde Anja forbannet, og hun bestemte seg for å trosse sine frykter.

Med en gang var det en eldre dame som spurte om hun hadde gått feil.

- Nei, jeg har ikke det. Jeg er faktisk dame, svarte hun og bet tennene sammen.

32-åringen har skrevet boken «Fearless - Mental styrketrening gjør deg modig», hvor hun forklarer hvordan man kan bli sterkere som person.

Den dag i dag kan hun le av garderobe-episoden.

<strong>FORELSKET:</strong> Gro og Anja har vært et par siden 2010. I 2011 ble Gro gravid, i 2012 kom lille Mio til verden. I 2013 giftet de seg i Stavern. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Gro og Anja har vært et par siden 2010. I 2011 ble Gro gravid, i 2012 kom lille Mio til verden. I 2013 giftet de seg i Stavern. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Vi går jo rundt og er redde for så mye. Det som betyr noe er hvordan vi håndterer det, sa Hammerseng-Edin til Dagbladet.

Hele håndball-Norge møtte opp da Gro Hammerseng og Anja Edin ble smidd i Hymens lenker i Stavern, høsten 2013. Sammen har de sønnen Mio (3).

LES OGSÅ: - Forsto at hun var lesbisk som 17-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer