<strong>TRIPPELDRAP:</strong> Turnstjernen Simone Biles' bror ble denne uken siktet for trippeldrap. Nå uttrykker hun sine dypeste kondolanser for alle involverte. Foto: NTB Scanpix
TRIPPELDRAP: Turnstjernen Simone Biles' bror ble denne uken siktet for trippeldrap. Nå uttrykker hun sine dypeste kondolanser for alle involverte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Simone Biles:

Turnstjernens bror siktet for trippeldrap

- Hjertet mitt verker for alle de involverte.

Publisert

Simone Biles (22) er for de aller fleste best kjent som den unge turnstjernen som har tatt verden med storm de seneste årene, og hun er raskt blitt en av USAs mest kjente idrettsutøvere.

Nå er det imidlertid noe helt annet enn hennes sportslige prestasjoner som sender sjokkbølger gjennom internasjonale medier. Hennes eldre bror, Tevin Biles-Thomas, ble nemlig denne uken siktet for trippeldrap. Det melder blant andre BBC.

Det var torsdag i forrige uke at turnerens bror ble pågrepet på millitærbasen Fort Stewart i delstaten Georgia, der han tjenestegjorde i den amerikanske hæren. Da hadde politiet etteforsket ham i åtte måneder.

Biles-Thomas er ifølge BBC mistenkt i en skyteepisode i Cleveland på nyttårsaften i fjor, der tre menn døde som følge av skadene, og to ble skadd.

Uttrykker stor sorg

Siktelsen som nå er tatt ut mot Biles-Thomas omfatter blant annet mord, samt en rekke andre punkter. Skytingen skal ha skjedd da en gruppe unge menn prøvde å ta seg inn i en Airbnb-leilighet der en nyttårsfest pågikk.

Turneren selv har nå delt en uttalelse på sin egen Twitter-konto, der hun uttrykker stor sorg over den grusomme tragedien.

«Hjertet mitt verker for alle de involverte, spesielt ofrene og deres familier. Det er ingenting jeg kan si som kan helbrede noens smerte, men jeg ønsker å uttrykke mine dypeste kondolanser til alle som er berørt av denne grusomme tragedien. Jeg ber alle om å vennligst respektere min families privatliv mens vi håndterer vår smerte», skriver hun.

Åpen om overgrep

Dette er derimot ikke første gang den 22 år gamle turnerstjernen skaper overskrifter. Til tross at hun selv holder seg på matta, har det vært flere hendelser omkring den unge turneren som har sjokkert en hel verden.

Biles var nemlig blant en rekke unge turnstjerner som har delt sine historier om skandalelegen Larry Nassar, som bedrev overgrep gjennom en periode på to tiår.

View this post on Instagram

Feelings... 💭

A post shared by Simone Biles (@simonebiles) on

Han var lege i det amerikanske turnforbundet, hvor han skal ha seksuelt misbrukt de unge jentene i forbindelse med trening og konkurranser. Legen ble senere dømt til en 175 år lang straff for overgrep og for besittelse av barneporno.

Biles har vært svært åpen om sin opplevelse, og 22-åringen har blant annet vært gjennom en periode der hun fryktet at hun aldri kunne drive med turn igjen.

- Jeg går til terapi for å få hjelp. For det har vært stunder der jeg ikke har hatt lyst til å sette foten min i en turnsal. Men skal jeg la dette holde meg borte fra lidenskapen min og målene jeg har satt meg? Dette er bare nok et hinder i veien som jeg må komme meg over, har hun tidligere uttalt.

LES OGSÅ: - Døde på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer