Turnerer sammen etter sjokk-bruddet

Gwyneth Paltrow og Chris Martin lever tettere enn på lenge, til tross for separasjonen.

BLIR MED PÅ TURNÉ: Ifølge The Sun er skuespiller Gwyneth Paltrow fast bestemt på å opprettholde vennskapet med eksmannen Chris Martin - for barnas skyld. Foto: Brock Miller/All Over Press
BLIR MED PÅ TURNÉ: Ifølge The Sun er skuespiller Gwyneth Paltrow fast bestemt på å opprettholde vennskapet med eksmannen Chris Martin - for barnas skyld. Foto: Brock Miller/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er gått en uke siden skuespiller Gwyneth Paltrow (41) avslørte på sin egen hjemmeside GOOP at hun og ektemannen Chris Martin (37) hadde bestemt seg for å gå hvert til sitt etter 10 år som mann og kone.

BARNA: Gwyneth Paltrow og Chris Martin er opptatt av å verne barna, og ønsker ikke at skilsmissen skal gå ut over Apple (9) og Moses (7). Dette bildet er tatt i Sardinia i Italia i 2009. Regissør Steven Spielberg i bakgrunnen. Foto: Stella Pictures
BARNA: Gwyneth Paltrow og Chris Martin er opptatt av å verne barna, og ønsker ikke at skilsmissen skal gå ut over Apple (9) og Moses (7). Dette bildet er tatt i Sardinia i Italia i 2009. Regissør Steven Spielberg i bakgrunnen. Foto: Stella Pictures Vis mer

I motsetning til mange skilsmissepar, som ikke tåler å omgås hverandre etter bruddet, har Paltrow og Martin bestemt seg for å beholde vennskapet - og reiste kort tid etter at nyheten ble kjent på ferie med deres to barn Apple (9) og Moses (7) til den karibiske øya Bahamas.

Ifølge britiske The Sun blir Paltrow og barna også med når vokalist Chris Martin legger ut på verdensturné med Coldplay senere i år. I mai slipper nemlig bandet det ferske albumet «Ghost», skriver nettstedet Independent.

- Gwyneth har høytidelig lovet at hun legger ut på tur med bandet. Hun er fast bestemt på å bevare vennskapet, og tullet også om at hun blir bandets «roadie», sier en kilde til The Sun.

Også Coldplay-vokalistens far, Anthony Martin, er fast bestemt på å bevare kontakten med eks-svigerdatteren, og har fortalt til The Mirror at Paltrow alltid vil ha en spesiell tilhørighet hos familien.

- Når du er gift har du både gode og dårlige dager, og vi har alle våre opp- og nedturer. Det er trist fordi dette berører våre to barnebarn, men det er heldigvis en vennskapelig tone mellom dem.

Under familieturen på Bahamas i forrige uke ble Gwyneth Paltrow fotografert uten gifteringen på fingeren, skriver DailyMail som viser til ferske bilder av paret tatt etter at skilsmissenyheten ble kjent (ekstern lenke, journ.anm.).

LES OGSÅ: - Det er mange år side de var et par

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer