Kong Charles:

- Turbulent og vanskelig

Serien blottlegger kong Charles' fortid.

Foto: James Glossop / POOL / AFP / NTB
Foto: James Glossop / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det er mange fans som har gledet seg til å se fortsettelsen av serien som er inspirert av det britiske kongehuset, og for kort tid siden ble sesong fem av den populære Netflix-serien «The Crown» sluppet.

En som trolig ikke har gledet seg like mye til den nye sesongen er kong Charles (74).

Serien tar for seg et tiår av gangen, og nå er den kommet til en vanskelig tid for kongen - nemlig da han og prinsesse Diana gikk gjennom sin svært offentlige skilsmisse på tidlig 90-tallet.

«The Crown» tar også for seg kong Charles' affære med det som skulle bli hans kommende kone, Camilla Parker Bowles (75).

Naturlig nok vil også serien bygge opp mot øyeblikket som leder mot Dianas død.

Redd fortiden overskygger

- «The Crown» har, sammen med den kommende utgivelsen av prins Harry sin bok, vært humper i veien i starten av kongens regjeringstid, sier kongehusekspert Katie Nicholl til ET.

Videre forteller Nicholl at hun tror det vanskeligste for kongen er tanken på at «Netflix-generasjonen» ikke klarer å skille fakta og fiksjon, og dermed tror at Charles er den samme som karakteren i The Crown.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.