Aaron Carter:

Turbulent forhold - nå venter de barn

Skandaleartisten hevder selv at kjæresten Melanie Martin er gravid.

PAPPA: Aaron Carter hevder at han snart skal bli far, etter at han viste frem en positiv graviditetstest under en livesending på Instagram. Foto: NTB Scanpix
PAPPA: Aaron Carter hevder at han snart skal bli far, etter at han viste frem en positiv graviditetstest under en livesending på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har det stormet kraftig rundt barnestjernen Aaron Carter (32), og det har sirkulert utallige overskrifter om alt fra familiedrama og rusmisbruk til diverse romanser.

Han og hans nåværende kjæreste, Melanie Martin, har i løpet av sitt relativt korte forhold sørget for saftige overskrifter. Etter at de i januar avslørte at de var et par, har forholdet hatt sine opp- og nedturer.

Forrige måned ble Martin arrestert etter at en krangel mellom turtelduene skal ha eskalert, og hun ble dermed siktet for vold. Ifølge politiet skal Carter ha hatt kloremerker på kroppen som følge av krangelen. Det meldte en rekke medier, blant andre Daily Mail.

«Hjertet mitt er knust! Enda en jente som legger hendene sine på meg når jeg prøver å dumpe dem for å være utro mot meg. Det er jævlig akkurat nå», var blant det han skrev i en rekke Twitter-meldinger samme dag.

Kort tid etter krangelen skal paret imidlertid ha funnet tilbake til hverandre, og lykken kan nå se ut til å ha snudd. De kan nemlig nå avsløre at de angivelig venter sitt første barn sammen.

Venter angivelig barn

Det var under en livesending på Instagram denne uken at 32-åringen viste frem det som skal være Melanies positive graviditetstest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer