Aaron Carter:

Turbulent forhold - nå venter de barn

Skandaleartisten hevder selv at kjæresten Melanie Martin er gravid.

PAPPA: Aaron Carter hevder at han snart skal bli far, etter at han viste frem en positiv graviditetstest under en livesending på Instagram. Foto: NTB Scanpix
PAPPA: Aaron Carter hevder at han snart skal bli far, etter at han viste frem en positiv graviditetstest under en livesending på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har det stormet kraftig rundt barnestjernen Aaron Carter (32), og det har sirkulert utallige overskrifter om alt fra familiedrama og rusmisbruk til diverse romanser.

Han og hans nåværende kjæreste, Melanie Martin, har i løpet av sitt relativt korte forhold sørget for saftige overskrifter. Etter at de i januar avslørte at de var et par, har forholdet hatt sine opp- og nedturer.

Forrige måned ble Martin arrestert etter at en krangel mellom turtelduene skal ha eskalert, og hun ble dermed siktet for vold. Ifølge politiet skal Carter ha hatt kloremerker på kroppen som følge av krangelen. Det meldte en rekke medier, blant andre Daily Mail.

«Hjertet mitt er knust! Enda en jente som legger hendene sine på meg når jeg prøver å dumpe dem for å være utro mot meg. Det er jævlig akkurat nå», var blant det han skrev i en rekke Twitter-meldinger samme dag.

Kort tid etter krangelen skal paret imidlertid ha funnet tilbake til hverandre, og lykken kan nå se ut til å ha snudd. De kan nemlig nå avsløre at de angivelig venter sitt første barn sammen.

SJOKKERER: Aleksander Sæterstøl, kjent fra blant annet «Paradise hotel», har lagt ut en video på Instagram som sjokkerer. Vis mer

Venter angivelig barn

Det var under en livesending på Instagram denne uken at 32-åringen viste frem det som skal være Melanies positive graviditetstest.

POSITIV: Denne graviditetstesten viste Aaron Carter frem på en livesending på Instagram, der han hevdet at han skal bli pappa. Foto: Skjermdump fra Instagram
POSITIV: Denne graviditetstesten viste Aaron Carter frem på en livesending på Instagram, der han hevdet at han skal bli pappa. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Åpenbart så har jeg en baby på vei, fortalte han til fansen mens han viste frem graviditetstesten, før han la til:

- Jeg kommer til å bli en travel pappa, helt klart. Dette er en offisiell kunngjøring, vi er gravide.

AARON CARTER: Den unge barnestjernen avbildet på Grammy Awards i år 2000. Foto: Luongo/ REX/ NTB scanpix
AARON CARTER: Den unge barnestjernen avbildet på Grammy Awards i år 2000. Foto: Luongo/ REX/ NTB scanpix Vis mer

I et eksklusivt intervju med People kunne han kort tid senere fortelle at han gleder seg veldig til å bli pappa, og at det er noe paret ønsker.

- Dette er det vi begge vil. Vi prøvde begge to. Jeg er bare fokusert på fremtiden og på å være pappa. Jeg vil være en god pappa. Jeg er fokusert, musikkarrieren min går veldig bra, turné, klesmerket mitt, alle disse tingene som ikke nødvendigvis bare er musikk. Familie er det viktigste for meg.

- En velsignelse

Det var, som nevnt, i januar paret kunne avsløre at de hadde funnet kjærligheten hos hverandre. Det gjorde de ved hjelp av Instagram, der 32-åringen la ut et bilde av de to sammen. Bildet er senere slettet.

I februar åpnet Aaron ytterligere opp om det ferske forholdet i et langt innlegg sammen med et kyssebilde av paret.

«Jeg har aldri møtt en dame som er mer investert i meg enn min elskling Melanie Martin, du har vist meg en kjærlighet jeg aldri trodde eksisterte. […] Melanie og jeg har de samme målene i livet. Jeg bare viser henne en annen type kjærlighet som jeg selv ikke er vant med», hyller han kjæresten med, og fortsetter:

«Hun er en velsignelse og hennes kjærlighet er verdt det. Og det er det som betyr mest for meg».

Han har også tatovert «Melanie» over det ene øyenbrynet for å vise sin kjærlighet. Kjæresten, på sin side, har tatovert navnet hans på det ene håndleddet.

Lykken smilte

Dette er imidlertid ikke første gang Carter hevder at han venter barn. Også sent i 2018 la han ut en gledelig melding på Twitter, der han hintet om en familieforøkelse.

Han delte også andre gledelige nyheter, som at han hadde kjøpt sitt første hjem og at han planla å fri til sin daværende kjæreste, Lina Valentina.

- Jeg er på et så bra sted mentalt, fysisk og emosjonelt. Jeg har endelig kjøpt mitt første hjem, og jeg skal snart fri til kjæresten min. Det kan også godt være at vi venter barn, skrev han den gang.

Noe barn dukket imidlertid aldri opp, og paret gikk hver til sitt i august året etter, ifølge E!Online.

LES OGSÅ: Innvilget besøksforbud mot eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer