Turbulent ekteskap

Helt siden Kevin Federline forlot sin høygravide eks-kone Shar Jackson, har forholdet til Britney vært preget av problemer.

UT PÅ TUR: Britney og Kevin har forgjeves prøvd å fremstå som en lykkelig familie -uten hell. Foto: All Over Press
UT PÅ TUR: Britney og Kevin har forgjeves prøvd å fremstå som en lykkelig familie -uten hell. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mer om skilsmissen !SEHER.NO: Britney og Kevin møttes i 2004, mens hans samboer Shar Jackson var høygravid med sitt annet barn med Kevin. I oktober giftet de seg, og dette var Britneys andre skteskap. Det første ble annullert etter mindre enn to døgn. Bryllupet med barndomsvennen Jason Alexander i Las Vegas var nærmest for en spøk å regne.Det har lenge vært spekulert i hvor mye Kevin Federline (28) vil få i et eventuelt skilsmisseoppgjør med Britney Spears (24).Popprinsessen er god for flerfoldige millioner, og mange har fryktet at en skilsmisse vil kunne koste Britney dyrt. Tidligere i høst ble det klart at wannabe-rapperen får 66 millioner kroner nå som han får avskjed på grått papir. Det har Britney selv signert på. Paret skal ha vurdert skilsmisse allerede da Britney plutselig ble gravid for andre gang.- Britney ville gå fra Kevin, men så ble hun gravid igjen. Han vil nå få ti millioner dollar, sier en kilde til New York Post. Nå har Britney hyret den kjente skilsmisseadvokaten Laura Wasser til å gjøre bruddet så billig som mulig...Britney og Kevin har kun vært gift i to år, men amerikanske medier har siden i sommer hevdet at det bare var et spørsmål om tid før ekteskapet raknet. Kevin er stadig å se på byen - med masse damer, men uten Britney, og hennes irritasjon har bare bygd seg opp.Etter fødsel nummer to har Britney kommet i form på rekordtid. Magen er borte, håret er nyvasket og hun kler seg bedre enn på lenge.- Wow, du ser fantastisk ut, sa talkshow-verten David Letterman da Britney var på besøk mandag. På TV ble det imidlertid ikke snakket om skilsmisse. Men kanskje kunne man ant at hun hadde bestemt seg: Hun var jo så blid og sprudlende...Samtidig har Kevin lagt på seg, flydd på fester og aldri fått noe liv i sin "karriere" som rapper...- Bare vent, jeg skal nok klare å bli stjerne på egne bein, og ikke bare være kjent som "han som giftet seg med Britney", sa Kevin Federline til pressen på sitt plateslipp forrige uke. Nå får han kanskje rett? Kanskje han blir husket som "han som ble kastet ut hjemmefra av Britney..."?BRITNEYS SJOKKVIDEO: Se video her!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer