- Turboneger-gutta kan virkelig feste

Seher.no snakket med den Norgesaktuelle «Jackass»-stjernen Steve-O om hans norske venner, livet uten narkotika, og å bli dynket i blod på scenen.

KLAR FOR NORGE: Den amerikanske komikeren Steve-O har blitt verdensberømt for sine ekstreme stunt i TV-seriene og filmene «Jackass».  Mellom 18. og 21. november kommer han til Norge for å vise fram sitt nye soloshow i flere norske byer. Foto: Atomic Press
KLAR FOR NORGE: Den amerikanske komikeren Steve-O har blitt verdensberømt for sine ekstreme stunt i TV-seriene og filmene «Jackass». Mellom 18. og 21. november kommer han til Norge for å vise fram sitt nye soloshow i flere norske byer. Foto: Atomic Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Amerikanske Stephen Glover - best kjent Steve-O - har bltt kjent over hele verden gjennom sine ville stunt i TV-serien «Jackass» og tre filmer med samme navn.

Vågale triks som å bade i kloakk, bli slått i bakken av gedigne boksehansker og å drikke egen svette, er bare noe av det som har gitt 37-åringen rykte som en av verdenes villeste stunt-komikere.

Nå prøver han seg på egen hånd med en egen stand-up turne i Europa, som blant annet har Oslo, Bergen, Bodø og Stavanger på lista.

Dynkes i blod på scenen
Til Seher.no avslører Steve-O imidlertid at de som tror stand-up betyr at han bare skal prate, tar skammelig feil.

- Det er nok like mye ville ting, som ren stand-up. Jeg har en svær sekk å ta fra, og varierer litt fra opptreden til opptreden. Men som regel ender det alltid med at jeg står igjen dynket i blod og omgitt av flammer på scenen, sier han og ler.


På 2000-tallet ble Steve-O og de andre «Jackass»-guttene gode venner med det norske bandet Turboneger - som da hadde «Idol»-dommer Hans Erik Dyvik Husby som vokalist.

Håper å møte Turboneger
Så store fans ble «Jackass»-gjengen av Turboneger, at de har brukt deres låter i flere av sine TV-serier og filmer.

- Jeg har ikke sett noen av dem på flere år, men de guttene kan virkelig feste. Det hadde vært moro å møte dem igjen, sier Steve-O til Seher.no.

Komplimentet kommer fra mannen som lenge ble regnet som en av Hollywoods ivrigste partyløver, og har vært svært åpen om sin forkjærlighet for både alkohol og narkotika. Men i 2008 la Steve-O seg inn på en avvenningsklinikk for å få hjelp med rusproblemene.

- Like crazy som før
Til Seher.no sier han at han tror tre og et halvt år uten å røre noe rusmiddel har gjort ham til en bedre komiker enn før.

- Jeg gjorde stand-up også før jeg ble rusfri, men nå har jeg bedre kontroll på det jeg sier. Alle som har sett showene mine vet at stuntene mine også er like crazy som før.


- Nå kan jeg i tillegg gjøre narr av ting jeg opplevde da jeg ruset meg. Det er mye å ta av, hehe. Jeg håper å forlate landet deres med tittelen «the most crazy sober man in Norway».

- Husker du ting du gjorde mens du var ruset?

- Ja, jeg har heldigvis aldri vært så ille ute at det har blitt svarte hull.

Sier nei til norske damer


Da Seher.no i 2007 møtte Steve-O på selveste nasjonaldagen i Oslo, la han ikke skjul på at han hadde nytt noe sterkere enn mineralvann på festen.

Det påfølgende nachspielet med to russejenter på hotellrommet, ble så langvarig at TV-stjernen risikerte å ikke rekke sitt fly til New York.

Steve-Os nye liv betyr imidlertid at norske jenter som håper på en flørt med TV-stjernen må forberede seg på å bli skuffet.

- Jeg har en kjæreste nå, så jeg får nok ikke møtt de vakre norske jentene. Det gjør vondt å tenke på det... Kanskje jeg må ringe henne og be om et unntak ? spøker han til Seher.no.

Steve-Os «Entirely too much information tour» kommer til Norge 18-21. november. Han spiller da på Samfunnet i Bodø 18.11, Folketeateret i Oslo 19.11, Ricks teater i Bergen 20.11 og Hall toll i  Stavanger 21.11.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Jackass»-stjerne hardt skadet i hjemmeulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer