MYK MANN: Wladimir Klitschko er nesten en halv meter høyere enn forloveden Hayden Panettiere (t.v), og blant tidenes aller beste tungvektsboksere. Nå ser han ut til å ha omfavnet farsrollen til det fulle. Foto: REX/All Over Press
MYK MANN: Wladimir Klitschko er nesten en halv meter høyere enn forloveden Hayden Panettiere (t.v), og blant tidenes aller beste tungvektsboksere. Nå ser han ut til å ha omfavnet farsrollen til det fulle. Foto: REX/All Over PressVis mer

Tungvekts-bokseren elsker livet som småbarnsfar

Hayden Panettieres forlovede, Wladimir Klitschko, har latt Instagram flomme over av babybilder.

SEOGHØR.NO: For en knapp måned siden ble skuespiller Hayden Panettiere (25) og tungvektsbokser Wladimir Klitschko (38) foreldre for første gang.

Og stjerneparet ser ut til å stortrives i rollene som foreldre for sin lille datter Kaya Evdokia (1 mnd).

Spesielt den ukrainske, OL-vinnende tungvektsbokseren på over 2 meter, har virkelig gått opp i farsrollen - i hvert fall om man skal tro Instagram-profilen hans.

De siste par ukene har han nemlig lagt ut en rekke nusselige babybilder, både av ham, Hayden og Kaya sammen, av mor og datter alene, og av tungvektsbokser-pappa og datter.

Søndag var imidlertid ikke Instagram-profilen til Klitscho tilgjengelig lenger, men flere av babybildene kan fortsatt beundres på Instagram-profilen til kunsteren Michael Sterling Eaton.

Det er nemlig Eaton som har tatt de søte bildene, for et nummer av People Magazine. Før jul trykket bladet det første offisielle familiebildet av Wladimir, Hayden og Kaya.

VENTER MED BRYLLUP: Hayden la på seg 18 kilo under svangerskapet. I et intervju har hun sagt at hun ikke ville gifte seg mens hun gikk gravid. Her er hun ca. tre måneder før fødselen. Foto: All Over Press
VENTER MED BRYLLUP: Hayden la på seg 18 kilo under svangerskapet. I et intervju har hun sagt at hun ikke ville gifte seg mens hun gikk gravid. Her er hun ca. tre måneder før fødselen. Foto: All Over Press Vis mer

Hayden Panettiere, kjent fra serier som «Heroes» og «Nashville», fortalte til People i desember hvordan hun og forloveden tilpasset seg tilværelsen som foreldre.

- Det er en så surrealistisk og «ut av kroppen»-opplevelse. Plutselig tenker man sånn: «Åja, så det var du som var inni magen min hele tiden». Vi holder på å bli kjent med henne nå, sa hun dengang.

Det nybakte foreldreparet forlovet seg høsten 2013, og under Emmy Awards i slutten av august klarte Hayden Panettiere å avsløre at de to ventet en jente.

LES OGSÅ: - Hun er ikke til å kjenne igjen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.