- Tungt når Kim er borte

«Hotel Cæsar»-kollegaene savner Kim Kolstad under TV-innspillingen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Snart holder «Hotel Cæsar» sommerstengt og når serien returnerer til skjermen til høsten er det flere store forandringer. En av seriens største profiler Jens August Anker-Hansen, spilt av Kim Kolstad, forsvinner fra skjermen - i hvert fall midlertidig.

Skuespilleren tar en pause fra serien og er ikke med på innspillingen av høstens sesong. Det merker kollegaene Anette Hoff og Rudy Claes som savner kollegaens gode humør.

- Begge har jobbet tett med ham så det har vært tungt, men vi regner med at han kommer plutselig tilbake. Det er bare en liten pause, sier Rudy Claes når Se og Hør møter henne på Hotel Cæsars sommerfest mandag kveld.

Ligner ikke Jens August

Siden begynnelsen i 1998 har Kolstad spilt rikmannssønnen Jens August, men har ifølge kollegaene ikke så mye tilfelles med rollefiguren.

- Han er leken og utrolig profesjonell - så langt unna karakteren sin som han han komme, sier Rudy.

SAVNER KIM: Rudy Claes og Anette Hoff savner kollegaen Kim Kolstad som nå har tatt en pause fra «Hotel Cæsar».
SAVNER KIM: Rudy Claes og Anette Hoff savner kollegaen Kim Kolstad som nå har tatt en pause fra «Hotel Cæsar». Vis mer

- Han kommer med afghanske pledd rundt seg og rare luer. Det er forunderlig å tenkte på at han skal kunne se ut som en playboy og forretningsmann. Han har ideer og visjoner om livet sitt som er veldig fjernt fra Jens August. Det de kanskje har felles er en utrolig evne til å slåss for ting som er viktig, mener Anette Hoff.

Her kan du se skuespillerne diskutere sine mest romantiske øyeblikk på hotellet:

TV 2 bekrefter at Kim Kolstad tar en pause fra serien, men de håper å se han tilbake på hotellet.

MED FRA STARTEN: Siden hotellet åpnet i 1998 har Kim spilt arvingen Jens August. Her feirer skuespillerne og serieskaperne seriens 15-års jubileum. Fra venstre: Kim Kolstad, Rudy Claes, Anette Hoff, Peter Falk og Nikis Theophilakis.
MED FRA STARTEN: Siden hotellet åpnet i 1998 har Kim spilt arvingen Jens August. Her feirer skuespillerne og serieskaperne seriens 15-års jubileum. Fra venstre: Kim Kolstad, Rudy Claes, Anette Hoff, Peter Falk og Nikis Theophilakis. Vis mer

LES OGSÅ: Å sparke Jens August i ballene er utrolig morsomt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer