FIKK INGEN AVTALE: TV3-ekspertene Jonas Bakkevig og Hallgeir Kvadsheim kom ikke frem til en avtale med kreditorene. Det tok Michael Rene Engh (midten) tungt. Foto: TV3
FIKK INGEN AVTALE: TV3-ekspertene Jonas Bakkevig og Hallgeir Kvadsheim kom ikke frem til en avtale med kreditorene. Det tok Michael Rene Engh (midten) tungt. Foto: TV3Vis mer

- Tungt å ikke kunne hjelpe Michael

«Luksusfellen»-ekspertene fortvilte etter at de ikke klarte å komme til enighet med kreditorene.

FORBANNET: Kvadsheim forteller i programmet at han ble forbannet og skuffet over kreditorene, som ikke ville være med på en betalingsavtale.
FORBANNET: Kvadsheim forteller i programmet at han ble forbannet og skuffet over kreditorene, som ikke ville være med på en betalingsavtale. Vis mer

SEOGHØR.NO: I onsdagens «Luksusfellen» skjedde det sjeldne at TV3-ekspertene ikke klarte å hjelpe Michael Rene Engh (24), som hadde pådratt seg en gjeld på 530.000 kroner på relativt få år.

Vanligvis får Hallgeir Kvadsheim og de andre ekspertene til en avtale om betalingsplan med kreditorene, men i onsdagens episode ble det ikke kommet frem til en avtale. Det tok Engh svært tungt.

- Det var veldig tøft. Jeg griner aldri, men akkurat da kom det noen tårer, forteller han til Seoghør.no.

Også Kvadsheim syntes det var tungt å få avslag på forslaget om en avtale med kreditorene.

- Det var veldig vanskelig. Vi ønsker jo å lykkes i slike forhandlinger. Men det var også vanskelig på grunn av at vi vil Michaels beste. Så det var tungt, sier eksperten til Seoghør.no.

Engh stod igjen med en ny sykkel og seks månedskort til offentlig transport da programmet var ferdig.

Ser lysere på situasjonen

Han fikk imidlertid råd fra Kvadsheim om å betale en viss sum til kreditorene månedlig, for å vise at han er innstilt på å få det til. På den måten kan han sikre seg en betalingsplan ved et senere tidspunkt.

Nå ser Michael lysere på situasjonen.

 

 

 

 

 

KLARTE IKKE Å KOMME TIL AVTALE: Hallgeir Kvadsheim syntes det var tungt å ikke klare å få istand en betalingsavtale mellom Michael Rene og hans kreditorer. Foto: TV3
KLARTE IKKE Å KOMME TIL AVTALE: Hallgeir Kvadsheim syntes det var tungt å ikke klare å få istand en betalingsavtale mellom Michael Rene og hans kreditorer. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg har fått meg fast jobb, og skal begynne å følge betalingsplanen Hallgeir foreslo for meg, sier han.

Også Hallgeir Kvadsheim tror det hele kan ende godt for Engh.- Avslaget kom som en følge av at han ikke hadde klart å finne seg en fast jobb. Det har han klart nå, så det ser lyst ut. Han har gode muligheter til å få til en avtale med kreditorene når han søker igjen.

«Luksusfellen»-deltageren fikk tidlig i programmet en tung beskjed da han skulle fortelle utleier at han skulle delta i TV3-serien. Han ble rett og slett kastet ut på dagen.

- Det var samboeren min som fikk sjokkbeskjeden. Huseieren kjeftet på henne, og sa at han følte vi hadde lurt ham. Samboeren min ble veldig lei seg og gråt. Samme kvelden pakket vi sammen, og vi var ute av leiligheten klokken to på natten, sa Michael til Seoghør.no.

«Luksusfellen» sendes onsdager klokken 20.30 på TV3. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: Mistet hjemmet da han ringte «Luksusfellen»