John Arne Riise:

- Tunge kvelder med mye tårer

Fotballstjernen åpner seg om de tidligere ekteskapene.

SKILT: John Arne Riise har vært gift tre ganger. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKILT: John Arne Riise har vært gift tre ganger. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I april i fjor ble det kjent at den tidligere fotballspilleren John Arne Riise (41) og Louise Angelica Riise (32) hadde bestemt seg for å skilles, etter nesten syv års ekteskap. Sammen har de sønnen Colin (2).

Det var Riises tredje ekteskap. Nå åpner han seg om hva han tenker rundt det å være gift, og skilt, tre ganger i podkasten «Chit Chat med Helle», som er ledet av Helle Nordby.

- Mislykket

I podkasten kommer det frem at den tidligere fotballstjernen har ønsket seg det familielivet «alle» har.

- Jeg føler meg som en mislykket ektemann og far, innrømmer han, og følger opp med at det er fordi han både har vært gift og blitt skilt tre ganger, og at han ikke er der for barna sine i hverdagen.

EKSER: Louise Angelica Riise og John Arne Riise dukket opp sammen på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

Riise understreker at han ikke ønsker å gi noen skylden, og at han tar sin del av ansvaret for at det ikke har fungert i ekteskapene.

41-åringen forklarer videre at da karrieren som fotballspiller var over, det var slutt på å reise hit og dit mellom ulike land og det faktisk var rom for å roe ned, kjente han på følelsen av at han mislyktes.

- Jeg skal være den sterke trygge som kommer gjennom alt og takler alt og bare rister av seg driten, det har alltid vært meg. Men så er jeg menneskelig jeg også. Det siste halvannet året har vært noen tunge kvelder med mye tårer, fordi du føler deg så mislykket, forteller han åpenhjertig i podkasten.

SIER FRA: John Arne Riise forklarer hvorfor han har fått nok av skriveriene om ham. Video: Rødt Kort Vis mer

Ønske om varig ekteskap

Riises første ekteskap fant sted i 2003, da han var tidlig i 20-årene. Det tok slutt året etter, og han giftet seg igjen i 2010, før han giftet seg med Louise Angelica Riise i 2014. De gikk fra hverandre i fjor.

Fotballspilleren understreker at han gikk inn i ekteskapene med et ønske om at det skulle vare, og at de hadde vært i et forhold lenge før bryllup fant sted.

- Det var ikke sånn at jeg giftet meg etter to måneder og tenkte: «hipp hurra, nå gambler vi», sier han.

John Arne Riise har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

BIG SPENDER: John Arne Riise fikk kjørt seg i en episode av «I lomma på Slije». Video: TV3/Viafree Vis mer

Noen måneder etter at Riise og Louise Angelica Riise skilte lag kom nyheten om at han skulle bli trener for Toppserien for kvinner.

Tross skilsmissen ble han boende i nærheten av ekskona, men etter å ha signert en toårskontrakt med Avdalsnes i Haugesund som trener, flyttet han fra Tønsberg til fordel for jobben.

I TV 2-serien «Fan av Riise» åpnet fotballspilleren seg om at han savnet sønnen, og at han syntes det var utfordrende å bo så langt unna familien.

LES OGSÅ: Møtte frykten: Tok til tårene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer