John Arne Riise:

- Tunge kvelder med mye tårer

Fotballstjernen åpner seg om de tidligere ekteskapene.

SKILT: John Arne Riise har vært gift tre ganger. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKILT: John Arne Riise har vært gift tre ganger. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I april i fjor ble det kjent at den tidligere fotballspilleren John Arne Riise (41) og Louise Angelica Riise (32) hadde bestemt seg for å skilles, etter nesten syv års ekteskap. Sammen har de sønnen Colin (2).

Det var Riises tredje ekteskap. Nå åpner han seg om hva han tenker rundt det å være gift, og skilt, tre ganger i podkasten «Chit Chat med Helle», som er ledet av Helle Nordby.

- Mislykket

I podkasten kommer det frem at den tidligere fotballstjernen har ønsket seg det familielivet «alle» har.

- Jeg føler meg som en mislykket ektemann og far, innrømmer han, og følger opp med at det er fordi han både har vært gift og blitt skilt tre ganger, og at han ikke er der for barna sine i hverdagen.

Riise understreker at han ikke ønsker å gi noen skylden, og at han tar sin del av ansvaret for at det ikke har fungert i ekteskapene.

41-åringen forklarer videre at da karrieren som fotballspiller var over, det var slutt på å reise hit og dit mellom ulike land og det faktisk var rom for å roe ned, kjente han på følelsen av at han mislyktes.

- Jeg skal være den sterke trygge som kommer gjennom alt og takler alt og bare rister av seg driten, det har alltid vært meg. Men så er jeg menneskelig jeg også. Det siste halvannet året har vært noen tunge kvelder med mye tårer, fordi du føler deg så mislykket, forteller han åpenhjertig i podkasten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer