KOMIKONE: I den sjuende sesongen av «Klovn» spiller Lene Nystrøm kona til Casper Christensen (t.v.), som har skapt serien og spiller en av hovedrollene. I likhet med Christensen spiller Nystrøm en karikert utgave av seg selv. Foto: Per Arnesen / TV 2
KOMIKONE: I den sjuende sesongen av «Klovn» spiller Lene Nystrøm kona til Casper Christensen (t.v.), som har skapt serien og spiller en av hovedrollene. I likhet med Christensen spiller Nystrøm en karikert utgave av seg selv. Foto: Per Arnesen / TV 2 Vis mer

Lene Nystrøm:

Tuller med skilsmissen i drøy dansk komiserie

Aqua-Lene får skryt for rollen i «Klovn».

Publisert

Mandag hadde en ny sesong av den danske komiserien «Klovn» premiere på danske TV-skjermer.

Lene Nystrøm (44), også kjent som «Aqua-Lene», har fått en rolle i serien, og høster ros for sin innsats som kona til Casper Christensen, en av de to hovedrolleinnehaverne.

Det danske underholdningsnettstedet skærm.nu skriver at Aqua-vokalisten «skinner utover hele Klovn-serien» og at «selvironien hennes er overlegen».

«Klovn», med de danske komikerne Frank Hvam (47) og Casper Christensen (49) i hovedrollene, har vakt interesse også utenfor Danmark, med sin drøye humor og ulidelig kleine situasjoner.

@klovn #frankhvam @smukfest ❤️

Et innlegg delt av Lene (@lenenystrom)

Siden 2005 har seks sesonger og to kinofilmer blitt laget under «Klovn»-fanen, og etter ni års pause er komikerne nå tilbake med den sjuende sesongen, som vises på TV 2 i Danmark.

Tuller med skilsmissen

Hvam og Christensen spiller karikerte utgaver av seg selv. Det samme gjelder Lene Nystrøm.

Det gir seg blant annet utslag i at hennes halvannet år gamle skilsmisse tematiseres i serien.

Nystrøm var i 16 år gift med Aqua-bandkollega Søren Rasted (49). I fjor vår annonserte musikerne at de gikk hver til sitt. De har to barn sammen.

Klipp fra TV2-programmet «Hver gang vi møtes»: Lene Nystrøm forteller en historie fra karrieren om «Barbie Girl»-perioden. Vis mer Vis mer Vis mer

I de nye «Klovn»-episodene er Nystrøms karakter ekstremt opptatt av helse og trening, og prøver å få Christensen til å gå ned i vekt. Helsebesettelsen blir i TV-serien lansert som en mulig årsak til skilsmissen fra Rasted.

At Nystrøms eksmann gikk opp noen buksestørrelser skal nemlig ha vært en utløsende faktor for helsefriken Nystrøm, skriver Information om «Klovn».

Fra treer til femmer

Den nye «Klovn»-sesongen har fått blandet mottakelse i Danmark.

Ekstra Bladet gir fire av seks stjerner. Avisas anmelder mener at castinga av Lene Nystrøm er «godt tenkt».

Mens Berlingske gir fem av seks stjerner og mener at å se episodene «er som å si hei til en god, gammel venn», gir Politiken bare tre av seks hjerter.

Politikens anmelder skriver at han får en «litt ubehagelig smak i munnen» etter å ha sett «Klovn», men påpeker samtidig at den nye sesongen lever opp til hva man kan forvente fra Hvam og Christensen.

De tidligere sesongene av «Klovn» har i Norge blitt vist på TV 2. Det er foreløpig ikke bestemt om det også kommer til å gjelde sesong sju.

- Dette er selvsagt en serie vi er interessert i, men ingenting er avklart ennå, sier kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Hun har giftet seg i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer