Nakenstunt i «Skal vi danse»:

Tuller dere, TV 2? Dette kan umulig ha kommet som en bombe

Frank Løkes nakenstunt er alt annet enn overraskende.

LETTKLEDD: Frank Løke (38) har fått mye kjeft etter at han dukket opp i dette antrekket på «Skal vi danse»-parketten i helga. TV 2 mener fortsatt at de ble tatt på senga av nakenstuntet. Ble de egentlig det? Foto: TV 2
LETTKLEDD: Frank Løke (38) har fått mye kjeft etter at han dukket opp i dette antrekket på «Skal vi danse»-parketten i helga. TV 2 mener fortsatt at de ble tatt på senga av nakenstuntet. Ble de egentlig det? Foto: TV 2 Vis mer

OBS! Denne kommentaren ble publisert før TV 2 valgte å kaste ut Frank Løke fra «Skal vi danse».

KOMMENTAR: «Med sin nye spesialsydde Borat-drakt mener Frank Løke at sjansen for å være med videre i Skal vi danse øker».

Setningen er hentet fra en artikkel publisert på nettsidene til TV 2 - flere timer før den smått oppmerksomhetssyke ekshåndballproffen sørget for å sette tv-studioet i Nydalen på hodet.

Gjennom helgen har mange fått med seg (også de som er lei av å lese om Frank Løke), det heller pinlige øyeblikket som ble direkteoverført til de tusen hjem lørdag kveld. Uten at noen var forberedt på hva som skulle skje (visstnok), forsvinner både over- og underdelen av Løkes opprinnelige antrekk - med svært lite igjen å overlate til fantasien.

Eller, fantasi og fantasi, er det én mann vi ufrivillig har fått gleden av å se halvnaken altfor mange ganger det siste året, så er det nettopp Frank Løke. Tips: Hold deg unna Instagram-kontoen hans.

Verken dommerpanelet i «Skal vi danse», TV 2 eller dansepartneren Tone var uansett imponert. Etter overskriftene å dømme var det mest synd på sistnevnte, som i etterkant har gitt ettertrykkelig uttrykk for at Løke gikk langt over streken, og at hun følte seg som «et gissel på dansegulvet».

TV 2, som for lengst har tatt avstand fra den usømmelige og lite familieprogram-vennlige handlingen, har gitt proffdanseren tilbud om krisehjelp og mulighet til å trekke seg fra programmet.

SKAL VI DANSE: Se og Hørs reporter Fanny intervjuer de nye «Skal vi danse»-deltakerne om både det ene og det andre. Video/klipp: Emilie Rydning Vis mer Vis mer Vis mer

Og ja, Frank Løke burde trolig holdt seg for god til å kåle rundt på Norges mest omtalte danseparkett iført et «antrekk» som ikke tåler en minste bevegelse.

Mer oppsiktsvekkende er det riktignok hvordan TV 2 påstår at de ble «like overrasket som tv-seerne» av Løkes «sjokkerende opptreden».

Én ting hadde vært om Sophie Elise, Aune Sand eller hvilken som helst annen dansekjendis hadde dukket opp i Løkes grelle kreasjon, som for øvrig allerede tilhørte 38-åringens private garderobe, ifølge ham selv (aldri gi den til Fretex, Frank).

At det er nettopp mannen som helst bruker substantiv som «spilloppmaker», «klovn» og «rampegutt» for å beskrive seg selv - som står bak «Skal vi danse»-historiens flaueste øyeblikk - bør ikke komme som en overraskelse for noen. Aller minst TV 2.

Ikke bare har kanalen sett/latt ham skape tidvis krangle-tv i årets «Farmen kjendis», eller fulgt ham gjennom diverse påfunn i håndballkarrieren, for den saks skyld. I anledning «Skal vi danse» har han også passet på å informere underholdningsjournalistene (inkludert undertegnede) om hvordan han «vil fokusere på å gi publikum galskap».

Hvordan kan en forvente at Løke IKKE stiller opp i sin spesialsydde, såkalte mankini, når han, samme formiddag, forteller til TV 2 at: «Det hadde vært moro å fått med antrekket inn i dansen vår»?

Jeg vet ikke om Løkes klare advarsel noen timer i forveien gikk alle hus forbi. Eller om nakenstuntet egentlig var så hårreisende, når jeg registrerer at urokråka slipper konsekvenser og får fortsette i programmet.

Til tross for at kanalen altså blånekter for å være en del av et PR-stunt, er det uansett noe som skurrer. Sjokkerende er det i alle fall ikke. Heller ekstremt forventet.

Dermed er det kanskje på sin plass å advare TV 2 før lyskasterne igjen tennes neste lørdag. Kanskje kaster Løke nok en gang kaster klærne, spytter på gulvet eller til og med velter dommerbordet og legger Tore Petterson i gulvet?

Se hva som skjer.

Les hva Frank Løke og TV 2 sier her.

LES OGSÅ: - Mange har spurt meg om dette har vært lurt