Tsjekker juleformen

Selv om sommeren såvidt er over, har Christian Ingebrigtsen allerede startet juleforberedelsene - i Tsjekkia.

JULEMUSIKK: Christian Ingebrigtsen spiller inn juleplate med The Czech National Symphoni Orchestra i Praha. Her er han under en tidligere opptreden i Norge. Foto: Se og Hør, Tore Skaar
JULEMUSIKK: Christian Ingebrigtsen spiller inn juleplate med The Czech National Symphoni Orchestra i Praha. Her er han under en tidligere opptreden i Norge. Foto: Se og Hør, Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
God jul!

Den tidligere A1-sangeren har tatt turen til Praha for å spille inn Frelsesarmeens juleplate - med et orkester på 70 mann!

- Jeg er veldig glad for denne muligheten. Jeg sa ja så lenge jeg fikk lage en plate i den gode gammeldagse stilen til Bing Crosby og Nat King Cole, som er min personlige favorittjulemusikk, sier Ingebrigtsen (29) til VG.

Christian har oppholdt seg i den tsjekkiske hovedstaden siden mandag, og regner med å bruke noen dager på innspillingen av de 12 låtene som skal være med på plata. To av dem har han selv komponert.

Men de som lurer på om hvordan den tidligere boybandstjernen klarer seg som julesjarmør må vente snaue tre måneder til. Plata slippes nemlig ikke før 20. november.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer