TIL TOPPS: Tshawe Baqwa takket ja til "Skal vi danse" da Paperboys-Vinnie sa nei. Samme år gikk Madcon-stjernen til topps i programmet. Foto: Stella Pictures
TIL TOPPS: Tshawe Baqwa takket ja til "Skal vi danse" da Paperboys-Vinnie sa nei. Samme år gikk Madcon-stjernen til topps i programmet. Foto: Stella PicturesVis mer

- Tshawe takket ja da jeg sa nei

Skal vi danse-vinneren skulle egentlig ikke vært med i det hele tatt.

Se videointervjuet med Vinnie nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag er det klart for det store finalen i høstens "Skal vi danse", der Carsten Skjelbreid og Mia Gundersen er de to som skal konkurrere om å vinne den prestisjefylte konkurransen.

Sist lørdag var det Paperboys' frontmann Øyvind «Vinnie» Sauvik (33) som åpnet "Skal vi danse"-showet. Etterpå avslørte hip hop-stjernen at han selv fikk tilbud om å være med i TV 2-programmet i 2007, men at han takket nei. Dermed gikk tilbudet til Tsawe Baqva, som gikk hen å vant hele konkurransen.


- Ja, jeg fikk tilbud om å være med det året Tshawe sa ja. For da sa jeg nei, og så ble det Tsawe istedenfor. Det var faktisk ikke jeg som sa nei, det var plateselskapet. Jeg var på Lanzarote, så det var ikke så aktuelt for meg å komme tilbake å gjøre noe noe som helst. Men jeg hadde uansett antagelig sagt "Nei, det tør jeg ikke", forteller Vinnie til Seher.no.

Paperboys-sangeren er derimot ikke bitter for at han takket nei den gang - ikke i det hele tatt faktisk.

- Det er noe med det at Tshawe åpnet en dør med en tørre å si ja til noe som er såpass langt borte fra det man driver med. Det kreves litt modighet. Modigheten hans har nok inspirert mange, mener han.

- Kan du tenke deg å være med i "Skal vi danse" for eksempel neste sesong?

- På en måte ja. Fordi du blir satt i noe som er utenfor ditt virkeområde. Og så blir det tatt veldig seriøst, man trener åtte til ti timer om dagen og legger alt fokus over på noe som er helt nytt. Det høres jævla spennende ut. Det er sikkert en kjempeopplevelse. Men jeg vet ikke jeg altså, jeg er ikke helt sikker på om det blir "Skal vi danse" på meg.

- Hadde du fikset det?


- Njaaaaaaaa. Jeg har rytme i kroppen og sånn, men det er jo mange andre ting som spiller inn. Jeg har sett på når de dommerne snakker... Det er litt som fotball og alt annet: Skal man gjøre det bra så kreves det mye arbeid. Hadde jeg brukt nok tid, så kunne jeg nok blitt en habil danser, men jeg er ikke et kjempenaturtalent - det tror jeg ikke, sier en lattermildt Vinnie, som avslører at han har en favoritt i lørdagens "Skal vi danse"-finale.

- Jeg har ikke sett så mye på dette showet. Jeg har sett en gang, når vi var der og Triana fortsatt var med. Jeg håpet vel at Triana skulle vinne. Men jeg ser jo mye på sporten, og må ærlig innrømme at jeg har sansen for Carsten. Jeg som alle andre her i landet holder en liten knapp på ham, medgir Paperboys-stjernen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: Hva er det de skjuler her?

Se videointervjuet med Vinnie her:[obj:media:8180]