Tshawe selger leiligheten på originalt vis

Madcon-stjernen er på flyttefot og har valgt en boligannonse litt utenom det vanlige...

SUKSESS: Tshawe Baqwa har gjort suksess som artist i gruppen Madcon sammen med Yosef Wolde-Mariam (t.h.). Her er de sammen i 2012. Foto: Andreas Fadum
SUKSESS: Tshawe Baqwa har gjort suksess som artist i gruppen Madcon sammen med Yosef Wolde-Mariam (t.h.). Her er de sammen i 2012. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Madcon-stjernen Tshawe Baqwa (36) har lagt ut sin leilighet på Frogner i Oslo for salg, og i boligannonsen legger meglerfirmaet Eie ikke skjul på at det er en kjent person som står bak salget.

«Leiligheten til Tshawe Baqwa i Madcon selges! Ser du etter en romslig og lys 3-roms med liten hageflekk på Frogner i Oslo? Eller bare lurer på hvordan det ser ut hjemme hos Tshawe?» skriver de på sin Facebookside og linker til boligannonsen.

BRUKER TSHAWES NAVN: Slik ser annonsen for Tshawes nye leilighet ut. Der legger meglerfirmaet ikke skjul på hvem som står bak salget. Foto: Facebook
BRUKER TSHAWES NAVN: Slik ser annonsen for Tshawes nye leilighet ut. Der legger meglerfirmaet ikke skjul på hvem som står bak salget. Foto: Facebook Vis mer

Daglig leder i Eie eiendomsmegling Frogner, Kairon Wongraven, avslører til Seoghør.no hvorfor de valgte å bruke Tshawes navn i annonsen.

- Det er nok mange som ville kjent igjen dette som hans leilighet uansett, med blant annet gullplater. Så vi tenkte at vi derfor like godt kunne si at det var han som selger.

- Spesiell leilighet

- Tror dere at dere vil få en høyere pris fordi det er en kjent person som står bak salget?

- Vi tror leiligheten er så spesiell i seg selv, at den vil få stor interesse, og det har det allerede vært.

Den 102 kvadratmeter store leiligheten er lagt ut med en prisantydning på 7,25 millioner kroner.

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å få en kommentar fra Tshawe Baqwa.

Flyttingen er ikke den eneste forandringen artistens liv i år.

Fikk vite om datter

I august sa Tshawe til «God Kveld Norge» at han hadde fått vite han er far til en fire år gammel jente.

– Det er så typisk at alt i mitt liv skjer på en uortodoks måte. Ingenting kan skje meg på en normal måte, sa han til TV-programmet.

Tshawe la ikke skjul på at nyheten kom som et stort sjokk.

– Hun er tre år, snart fire. Det er døvt at jeg ikke fikk være der under fødselen, men bleieskift har jeg alltid hatt litt noia for.

SELGER LEILIGHETEN: Tshawe har lagt ut sin leilighet på Frogner for salg til en prisantydning på 7,25 millioner kroner Foto: Eie eiendomsmegling/Gjengitt med tilatelse
SELGER LEILIGHETEN: Tshawe har lagt ut sin leilighet på Frogner for salg til en prisantydning på 7,25 millioner kroner Foto: Eie eiendomsmegling/Gjengitt med tilatelse Vis mer

Tshawe sjarmerte i 2007 hele landet etter han stakk av med seieren i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Den norske hip-hop gruppen Madcon har også hatt en rekke hitlåter, og i fjor reiste de rundt i Europa for å promotere singelen «Don't Worry».

De besøkte blant annet Italia, og gruppen kunne også glede seg over at sangen har gått til topps på lista over de mest populære låtene på italiensk radio.

LES OGSÅ: Madcon-Tshawe fikk sjokkbeskjed

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer